Bizim Sakarya'nın haberine göre, Sakarya 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın 9’uncu duruşmasında beraat eden Hüseyin Yıldırım, bundan sonraki yol haritasını açıkladı.

HAKSIZLIĞA UĞRADIM
Yıldırım, 1996 yılından itibaren dershanecilik yaptığını ve FEM Dershanesi’nin en büyük rakibi olarak yıllardır mücadele ettiğine Sakarya eğitim camiasının yakından şahit olduğunu belirterek, darbe girişimi sonrasında  okuluna el konulduğunu, Sentez Dershanesi’nde bulunan bütün malzemelerin haksız ve hukuksuz bir şekilde mahkeme süreci beklenmeden dağıtıldığını söyledi

İŞİME DEVAM EDECEĞİM
Yanlıştan dönülerek okulunun kendisine teslim edilmesini beklediğini ifade eden Yıldırım, “Kolejim iade edildikten sonra eğitim işine kaldığım yerden dört elle sarılarak devam edeceğim. 2016-2017 döneminde okuluma kayıt yaptırıp parasını ödeyen öğrenci velilerine yeni dönem öğrenci ücretleri baz alınarak ödemeleri iade edilecek” dedi.

Yıldırım’ın okulun iadesi için süreci hemen başlatacağını belirterek, geçen 2 yılda uğradığı zararın tazminini isteyeceğini kaydetti. Yıldırım, devlete küskün olmadığını da söyledi.

Hüseyin Yıldırım’ın el konulan Sentez Koleji’nde halen Şehit Erol Olçok Anadolu Lisesi eğitim veriyor. Okulun iade edilmesi durumunda bu okulun öğrencilerinin ne olacağı merak ediliyor.