Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası’nın (Eğitim Sen) 25’inci kuruluş yıldönümü Sakarya Şubesi’nin düzenlediği etkinlikte coşkuyla kutlandı.

Arya Düğün Salonu’nda düzenlenen ve büyük ilgi görün geceye eğitim emekçilerinin yanı sıra KESK Eş Başkanı Aysun Gezer, CHP Parti Meclisi Üyesi Ayça Taşkent, CHP İl Başkanı Erdoğan Isır, Adapazarı İlçe Başkanı Ayşe Füsun Çetin, TİP İl Başkanı Uğur Acicbe, EMEP İl Başkanı Hüseyin Atılgan, Sol Parti İl Başkanı Ali Merdan Çelik, HDP Eş Başkanı Nahide Doğan, Sakarya Kent Çalışma Derneği Başkanı Av. Zafer Kazan ve çok sayıda konuk katıldı.

KESK Eş Başkanı Aysun Gezer, gecede yaptığı konuşmada KESK’in emekçilerin mücadele örgütü olduğunu belirterek, “Bizler varsak, Eğitim Sen’in güneşi parlıyorsa umut da var demektir. Mutlaka kazanacağız” dedi.

Eğitim Sen’in örgütlü mücadelesinin süreceğini ifade eden Gezer, “Alanlardan ayağımızı çekmedik, çekmeyeceğiz de. Eşitlik, özgürlük, laiklik, adalet ve barış gelene kadar bu güneşi elimizde yüreğimizde taşıyacağız” diye konuştu.

Emekli olan Eğitim Sen üyelerine belgelerinin verildiği gece müzik dinletisi ve halaylarla devam etti.