TGF Yönetim Kurulu Gebze'de toplanarak görev bölümü yaptı.

Genel Başkanlık görevine Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yılmaz Karaca yeniden getirilirken, Genel Başkanvekilliklerine Anadolu Spor Gazetecileri Derneği(ASGD) Genel Başkanı İbrahim Erdoğan ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir seçildiler.  Genel Başkan Yardımcılıklarına da Tokat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal İncesoyluer,  Sakarya Gazeteciler  Cemiyeti Başkanı Sezai Matur, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Demirtaş ve Şanlıurfa GAP Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kapaklı getirildi. Genel Sekreterlik görevini Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici üstlenirken, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili Levent Altun da Genel Sekreter Yardımcılığına seçildi.

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık’ın yeniden Genel Sayman olduğu TGF’de, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener, TGF Kadın Gazeteciler Komisyonu Başkanı, Parlamento Medya Mesuplari  Derneği Başkanı Hasan Özgür Özen de İnternet ve Sosyal Medya Komisyonu Başkanı oldu. Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi  Kenan Çimen ve Çanakkale 18 Mart Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İlker Ülker ise yeni dönemde TGF Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapacaklar.

Öte yandan Gebze’deki toplantıda, TGF’nin 58. Başkanlar Konseyi Toplantısı’nın Kasım ayı içerisinde Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğinde Zonguldak’ta yapılması kararlaştırıldı.