Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'nin yüklenici firmanın ofisini ziyareti, projeyi maket üzerinden incelemesi ve inşaat sahasında yaptığı gezintinin yer aldığı fotoğraflar, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar tarafından dün gece twitter hesabından paylaşıldı. Aynı fotoğraflar bugün basına servis edildi.

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, twitter paylaşımında Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'nin projeyi desteklemesinden duyduğu memnuniyeti dile getirip,  "Tamamlandığında 4.000 kişiye sunacağı iş imkanı ile de Cadde54 projemiz nezdinde istihdama da destek olacağız" ifadelerini kullandı.

Basına servis edilen haberde ise Alemdar'ın “Bu proje ile sadece sosyal yaşamın standartlarını değil, ilçemizin yeni istihdam alanlarını da arttıracağız. Cadde 54, ilçemizin her anlamda yeni merkezi olacak. İnşaat aşamasında 1000 kişiye, tamamlandıktan sonra da 3000 kişiye iş imkanı sunacak olan projemizle belediyemiz, her yıl 10 milyon TL’nin üzerinde kira geliri sağlayacaktır” ifadelerine yer verildi. Ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'nin "projenin şehirciliğin yanı sıra ekonomik hayat noktasında bölgeye katkı sağlayacağını" ifade ettiği, Sakarya için de önemli ve güzel bir proje olduğunu söylediği kaydedildi.

Bu arada, Alemdar'ın "1500 araç kapasiteli yer altı otoparkıyla, yeşil alanlarıyla kısacası tüm ekonomik, kültürel ve sosyal fonksiyonlarıyla Cadde 54, şimdiden hem şehrimize hem de bölgemize hayırlı olsun” diye tanıttığı Cadde 54'ten yansıyan ilk fotoğraflarda tek bir ağaç bile bulunmuyor. Alemdar'ın sözünü ettiği yeşilliğin, belediye binası önündeki gibi beton saksılar içinde olacağı sanılıyor.