Ali Kemal Tıknas, facebook hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

"Bak devrik başkan Aydın Yılmazer, sana ait olmayan bir yaşam alanı tüm uyarı itiraz ve altarnatif güzergah tekliflerine rağmen, getirdin bizim yaşam alanımıza devletin gücünü halkına karşı kullanarak mafyavari bir şirkete, bu projeyi komik kiralama rakamlarına ihale ettin .
Madem ki bu proje Sapanca için çok önemliydi, ihaleyi neden sen yönetmedin kaçıp gittin.
Vekil bıraktığın Özcan Özen'in de ne gibi bir mazereti vardı da, o da kaçıp gitti. Belediye'da yapılan ihaleyi çevik kuvvetle yaptınız, neydi bu acele? 
Yetmedi, yer teslimini devletin gücüne guvenmediniz ki 200-250 çevik kuvvet polisine destek olarak, ihaleyi verdiğiniz firmanın belinde silahla gezen, vatandaşı arabası ile ezmeyi göze alan katil zihniyetli adamlarinla yaptınız.
Bizden beklediğiniz, ömrümüzü tükettigimiz, sokağımızda mahellemizde yapılmak istenen teleferik projesine ses çıkartmayalım, talana sessiz mi kalalım? Biz sizler gibi mafyavarı uygulamalara başvurmadik, bu zulme karşı devletimize, hukuk sistemine başvurduk, davalarımızı açtık. Sen de sakın geri vites yapma ki, biz de müdahil olalım. Senin yönetiminde geçen 5 yılla ilgili yapılan ihale, devir ve satışlarla ilgili açtığın davalara müdahil olalım .
Rüşvet iddiasını Sapanca sokaklarında duymayan kalmadı, herkes konuşuyor. Sen de kendini aklarsın madem ki bu kadar doğru ve dürüst olduğunu iddia ediyorsun hodri meydan. Hangi davaları açıyorsan yayınlamayı unutma, biz de müdahil olalım. 

Sahi bu kadar başarılı idin de senin tekrardan aday yapilmamanın sebebi neydi, sakin bu dedikodular olmasın"