Hacıeyüpoğlu, Tuna Tan tesisleri'nde gerçekleştirilen Şura toplantısında kentte gözlemlediği sorunlara değindi.
Şehir Hastanesi'nin yer seçiminin yanlış olduğunu vurgulayan Hacıeyüpoğlu, "İlimizde kurtulacak olan Şehir Hastanesini Alandüzü’ne götürmeye çalışıyorlar. Hangi kıstaslarla bu hastane buraya yapılmak isteniyor, neye göre kime göre karar verdiler bunun açıklanmasını istiyoruz" dedi. 

"Şehir Hastanesi Kocaeli için yapılacak gibi görünüyor" diyen Hacıeyüpoğlu, şunları kaydetti:
"Alandüzü’ne hastane yapılması yanlıştır. Şehrin nüfus yoğunluğunun nerede olduğuna bakılması gerekir. Şehrin yoğunluğu Hendek, Akyazı, Karapürçek, Arifiye, Sapanca, Geyve, Pamukova, Serdivan ve Erenler’dedir. Şehir güneyinde hastane yapılması gerekiyor."

MİLLETİ İSPİYONCU YAPTILAR

Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının kent merkezinden taşınması gerektiğini belirten ve şehrin girişlerindeki trafik yoğunluğunun azaltılması için önlem alınmasını isteyen Hacıeyüpoğlu, yazılı ve görsel medyanın WhatsApp ihbar hatlarına da eleştiride bulundu. Hacıeyüpoğlu, "TV’lerde gazetelerde ihbar hattı diye bir şey var. Kazayı çek, şu resmi çek ve yolla. Ne bu rezillik ya? Milleti ispiyoncu yaptılar. İnsanlar  komşularını ihbar ettiriyor. Buna son verilmesi gerekir diye düşünüyorum” dedi.