Kırkpınar Açık hava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilecek konserlerin ilkinde, 29 Ağustos Perşembe günü Cem Adrian sahne alacak. Seçkiler 2” albümünü geçen ocak ayının sonlarında dinleyicileriyle buluşturan Adrian'ın konser bilek ücretleri 100 ve 130 TL olarak açıklandı.

1 Eylül 2019 Pazar günü ise Türk pop müziğinin duayenlerinden Erol Evgin müzikseverlerle buluşacak. Dört neslin birlikte şarkılar söyleyeceği gecede, geçmişten günümüze altın şarkılarının arasına müzik yaşamından anılar, anekdotlar, şiirler ve şakalar katarak hazırladığı eşsiz şovuyla izleyenlerine unutulmaz saatler yaşatacak olan Erol Evgin'in konser bilet ücretleri ise 150, 175 ve 220 TL'den satılacak.

7 Eylül Cumartesi günü programda Halk Müziğinin örneklerine, hafif batı müziğinin nostaljik parçalarından günümüz müziğine kadar farklı müzik türlerini seslendiren Ferhat Göçer'in konseri yer alıyor. Göçer'ih konser bilet ücretleri ise 80, 120 ve 160 TL.

8 Eylül 2019 Pazar akşamı ise Birsen Tezer Sakaryalı müzikseverlerle bir arada olacak. Tezer'in konserine giriş ücretleri de 80, 100 ve 140 TL olarak belirlendi.

Kırkpınar Sanat Akşamları'nın son konserine Nazan Öncel konuk olacak. 14 Eylül Cumartesi akşamı sahne alacak olanın Öncel'in konser bilet ücretleri 80, 100 ve 1400 TL...

TİYATRO GÖSTERİLERİ

Kırkpınar Sanat Akşamları'nda ayrıca Sapanca Sanat Tiyatrosu 29 Ağustos'ta '3 Eylül'de Haydi Masallara', 'Sev Kardeşim' ve 10 Eylül'de 'Süper 5'ler Takımı' adlı çocuk oyunlarını sahneleyecek.

Bu arada etkinlik alanının girişinde bilet gişesi bulunacağı, ancak satış garantisi verilemeyeceği belirtilerek, etkinlik komitesince belirtilen satış noktalarından bilet temin edilmesi önerildi.