“Jurassic Hayvanları”

Yönetmen: Jason Wright
Oyuncular: Joachim Cruise , Pony Frenzel, Luka Pilar
Tür: Animasyon
Ülke: ABD

Jason Wright’ın yönettiği ve Joachim Cruise, Pony Frenzel, Luka Pilar ile Sam Pitt’in oynadığı Jurassic Hayvanları (Jurassic Bark), 23 Ağustos 2019’da CJ Entertainment dağıtımıyla Vişne Prodüksiyon tarafından vizyona çıkarılıyor.
Yıldız Paw ve ekibi geri döndü ve bütün galaksinin tehlike altında olduğunu gördü. Marlon Butterpaws adında kötü bir kedi evreni yok etme planları yaptığında, Marlon Butterpaws’ın bu korkutucu planını durdurmak ve dünyayı kurtararak huzuru sağlamak için yapılması gereken her şey Yıldız Paws olarak tanınan ve bilinen, eğitimli ve elit bir uzay köpek ekibinin yapacağı zorlu fedakârlıklara bağlıdır.

“Sar Başa”

Yönetmen: Berk Alan
Oyuncular: Alper Rende, Kemal Can Parlak, Ali Biçim
Tür: Komedi
Ülke: Türkiye

Sar Başa, üniversite sınavına bir gün kala hafızasını kaybeden bir gencin yaşadıklarını konu ediyor.
Ussal, üniversite sınavlarına hazırlanmakta olan bir gençtir. Moda tasarımcı olmak isteyen abisi, kuzenleri, basketbol antrenörü Kürşad ve müzisyen olmak isteyen Sabri ile aynı evi paylaşan Ussal’ın başına tam da sınavdan önce beklenmek bir şey gelir. Uzun süredir hazırlandığı sınava bir gün kala talihsiz bir olay yaşayan Ussal, hafızasını yitirir. Yaşananlar karşısında ne yapacaklarını şaşıran ekip, Ussal’ın hafızasını geri getirmenin yolunu aramaya başlar. Gençler, bir ümit son yaşadıkları günü tekrar yaşatmaya çalışara Ussal’ın hafızanı geri getirmeye çalışır.

“Online Vahşet”

Yönetmen: Marc Martínez Jordán
Oyuncular: Alex Maruny, Julia Molins, Pep Sais
Tür: Korku
Ülke: İspanya

Marc Martinez’in yönettiği ve Daniel Horvath, Julia Molins, Joe Manjon ile Alex Maruny’nin oynadığı Online Vahşet (Framed), 23 Ağustos 2019’da CJ Entertainment dağıtımıyla Ela Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
Bir grup genç aralarından birine verecekleri veda yemeği nedeniyle bahçe içinde, iki katlı müstakil bir evde bir araya gelirler. Ne yazık ki bu evin farklı başka davetlileri de olacaktır. Sonradan gelen davetsiz bu üç kişi ortalığı karıştırır ve geceyi kâbusa çevirir. Bu davetsiz misafirler birbirlerinden aldıkları vahşi sahneleri cep telefonuyla kaydedip Framed adında bir sosyal medya uygulamasıyla canlı yayınlar. Amaç izleyici rekoru kırmaktır.


“Kod Adı: Angel”

Yönetmen: Ric Roman Waugh
Oyuncular: Gerard Butler, Morgan Freeman, Lance Reddick
Tür: Aksiyon
Ülke: ABD

Ric Roman Waugh’un yönettiği ve Gerard Butler, Morgan Freeman, Piper Perabo ile Lance Reddick’in oynadığı Kod Adı: Angel (Angel Has Fallan), 23 Ağustos 2019’da CGV Mars Dağıtım dağıtımıyla Tanweer Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

Gizli Servis üyesi ve Başkan Koruması olan Mike Banning’i, Başkan Allan Trumball’un hayatını tehdit eden bir hava saldırısı sonucunda hayatını ve kariyer seçimlerini sorgulamaya başlarken görüyoruz. Karalama kampanyasının hedefi haline gelen ve Başkana suikast düzenleme teşebbüsüyle suçlanan Banning, gerçek tehdidi ortaya çıkarmaya çalışırken kendi ajansından ve FBI’dan kaçınmak zorunda kalıyor.

“Korku Hikayeleri”

Yönetmen: André Øvredal
Oyuncular: Zoe Margaret Colletti, Michael Garza, Gabriel Rush
Tür: Korku
Ülke: ABD

Andre Ovredal’ın yönettiği ve Zoe Margaret Colletti, Michael Garza, Gabriel Rush ile Dean Norris’in oynadığı Korku Hikâyeleri (Scary Stories to Tell in the Dark), 23 Ağustos 2019’da CGV Mars Dağıtım dağıtımıyla Filmartı Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

Bir grup genç, peşlerinden gelen zorba bir sınıf arkadaşlarından kaçarken korkunç efsanelerle ün salmış perili bir eve sığınmak zorunda kalırlar. Efsanelere göre evde yaşayan zengin ailenin kızı Sarah, normal olmadığı için bir odaya kapatılmış, komşu çocukları öldürdüğü anlaşılınca da tımarhaneye gönderilmiştir. Eve sığınan gençlerin bu efsanenin gerçek olduğunu öğrenmeleri çok da uzun sürmez.

“Bir Zamanlar... Hollywood'da”

Yönetmen: Quentin Tarantino
Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie
Tür: Dram, Komedi
Ülke: ABD

Quentin Tarantino’nun yönettiği ve Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie ile Luke Perry’nin oynadığı Bir Zamanlar Hollywood’da (Once Upon a Time in Hollywood), 23 Ağustos 2019′da Warner Bros. dağıtımıyla Warner Bros. tarafından vizyona çıkarılıyor. Quentin Tarantino, 1969 yılının Los Angeles’ini ziyaret ediyor. TV yıldızı Rick Dalton ve O’nun dublörlüğünü yapmakta olan Cliff Booth, artık tanımakta zorlandıkları film endüstrisinde, yollarına devam etmeye çalışmaktadırlar. Quentin Tarantino, bu dokuzuncu filminde geniş bir oyuncu kadrosuyla ve farklı hikâyelerle, Hollywood’un altın çağının son günlerine, saygı ve sevgi duruşunda bulunuyor.


Renkli Penguenler: Uzay Kaşifleri

Yönetmen: Evan Tramel
Oyuncular: Kj Schrock, Sarah Taylor
Tür: Animasyon
Ülke: ABD

Evan Tramel’in yönettiği ve Kj Schrock ile Sarah Taylor’un seslendirdiği animasyon film Renkli Penguenler: Uzay Kaşifleri (Penguin Rescue), 23 Ağustos 2019′da Özen Film dağıtımıyla Özen Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

Galaksiler arası uzay araştırmacısı olan Nick ve Sammy adlı iki sevimli Troll ilk görevlerine gidecekleri için çok heyecanlıdır. Görevleri; çökmekte olan bir buz kütlesinde mahsur kalan küçük bir pengueni kurtarmaktır. Bu görevi tamamlamak için Dünya adlı uzak bir gezegene gitmeleri gerekir. Nick ve Sammy, hem küçük pengueni kurtarmak hem de gezegenlerine dönmek için zamana karşı yarışmak zorundadırlar.

Sakarya’da vizyona girmeyen filmler

“Acele Baba Aranıyor”

Yönetmen: Xavier De Choudens
Oyuncular: Franck Gastambide, Melisa Sözen, Gringe, Camille Lellouche
Tür: Komedi
Ülke: Fransa

Xavier de Choudens’in yönettiği ve Franck Gastambide, Melisa Sözen, Grine ile Camille Lollouche’un oynadığı Acele Baba Aranıyor (Damien Veut Changer le Monde – Adopt a Dady), 23 Ağustos 2019’da Bir Film dağıtımıyla Bir Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

Damien ve kız kardeşi Melanie mutlu bir çocukluk geçirmişlerdir, ancak annelerinin ölümünden sonra ailenin büyüsü bozulur. Aradan 20 yıl geçer, Damien artık bir ilkokul öğretmenidir. Ülkede kalması için gerekli evrakları olmayan bir öğrencisi, annesiyle birlikte sınır dışı edilecekken, Damien yetkililere çocuğun kendi çocuğu olduğunu söyler. Çocuğu ve annesini kurtarmak için sıkı bir savaşa girer.

“Ölüm Oyunu: Son Kurban”

Yönetmen: Christopher Wells
Oyuncular: Rick Irwin, Michaela Sprague, Jake Katzman
Tür: Korku, Gerilim
Ülke: ABD

Ölüm Oyunu: Son Kurban, hafızasını geri kazanmaya çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Garret, henüz on yaşındayken ailesinin Vermont'taki tatil evinde yaşanan travmatik bir olaydan sonra hafızasını kaybeder. Garret’ın onuncu yaş gününde yaşanan olay, onun tüm yaşamını etkiler. Aradan geçen yılların ardından olay gününe ait birkaç anı hatırlamaya başlayan Garret, hafızasından silip attığı bu olayı ortaya çıkarmaya karar verir. Genç adam, hafızasını geri kazanmasına yardımcı olacağına düşündüğü için kız arkadaşı ile birlikte ailesinin tatil evine gitmek için yola koyulur. Ancak Garret’ın hatırlamaya çalıştığı şey, onun hayatının tamamen değişmesine neden olacaktır.