Ali İhsan Yavuz’un konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklama şöyle:

“Sakarya kamuoyunun da yakından takip ettiği üzere Milletvekilleri olarak, İl Başkanı ve Belediye Başkanlarımızla birlikte mutat toplantılar yapıyoruz.

Söz konusu bu mutat toplantıların dışında da fırsat buldukça Milletvekillerimizle birlikte, TBMM’de sık sık bir araya gelerek Sakarya’mızın sorunları ve çözümlerine ilişkin istişarelerde bulunuyoruz.

Bugün, bu kabilden, yine Milletvekillerimizle bir araya gelerek başta 1000 yataklı Şehir Hastanesi olmak üzere birçok konuda fikir alışverişinde bulunduk.

Bildiğiniz üzere AK Parti iktidarları döneminde, milletimizden aldığımız güçle, hep birlikte çalışarak, birçok yatırım ve projeyi Sakarya'mıza kazandırmış olduk.

Sakaryalı hemşehrilerimizin, her seferinde AK Parti lehine teveccühünü artırmış olması, sorumluluk bilincimizi artırmış ve daha sıkı çalışmamız noktasında bizleri motive etmiştir.

Bu doğrultuda, tüm teşkilat mensuplarımızla bugüne dek, kolektif bir ruhla ve gece gündüz çalışarak milletimizin bizden beklentilerini karşılamak için uğraş verdik, vermeye de devam ediyoruz.

Gündemimizdeki en önemli konulardan birisi olan 1000 Yataklı Şehir Hastanesi konusunda da çok önemli bir ilerleme kat etmiş bulunuyoruz.

Sakaryalı hemşehrilerimizin yapılmasını dört gözle beklediği 1000 Yataklı Sakarya Şehir Hastanesinin bu hafta Perşembe günü (17.10.2019) saat 14.30'da proje ihalesi yapılacaktır. Sakarya’mıza hayırlı ve uğurlu olsun.

Milletvekillerimiz ve tüm teşkilat birimlerimizle, 1000 Yataklı Şehir Hastanesi konusunda olduğu gibi, diğer konularda da birlik ve beraberlik içinde çalışarak, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığımız güçle milletimize layık icraatlara hep birlikte imza atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Kamuoyuna saygıyla arz ederiz.”