Sakarya sinemalarında bu hafta, “Kaçış Planı 2: Hades”, “Sevimli Emojiler 2”, “Sicario:Day of the Soldado”, “Yakalandın!” ve “T.İ.M” adında 5 yeni film vizyona giriyor.

İyi Seyirler…

*KAÇIŞ PLANI 2:HADES

Yönetmen: Steven C. Miller

Oyuncular: Dave Bautista,

Sylvester Stallone, Jaime King

Vizyon Tarihi: 29.06.2018

Süre: 93 Dakika

Tür: Aksiyon

Ray Breslin (Sylvester Stallone) 3 yılın ardından "The Tomb" isimli kaçması imkansız hapishaneden kaçmayı başarmıştır ve kaçışının ardından birinci sınıf güvenlik forumu düzenlemiştir. Fakat Breslin'in ekibinden dövüş ustası Shu (Xiaoming Huang) HADES olarak bilinen bilgisayarlı tekno terör labirentinde kaybolur. Breslin, arkadaşını bu akıl almaz makinadan kurtarmak için gizli bir plan yapar. Bu planda Breslin, ölümsüz tanrı olarak bilinen çok sert bir kayaya çarpar.

*SEVİMLİ EMOJİLER 2

Yönetmen: Alexander Romanetz

Vizyon Tarihi: 29.06.2018

Süre: 80 Dakika

Tür: Animasyon

Sevimli Emojiler 2 ile Moji ve Brainpot yeniden kendilerini bir maceranın içinde buluyorlar. Şeytani deha Fidolord bir kez daha iş başındadır. Fidolord tafından restore edilen Mydoom virüsü yeniden aktif hale gelmiştir ve tehlike arz etmektedir. İki arkadaşın bu tehditi savuşturmak için efsanevi anti-virüs Binbaşı Swanson'un yardımına ihtiyacı vardır. Ancak internetin varlığını tehdit eden tek saldırı bu değildir. Uzaylılar Kraliçe'yi yeniden yapılandırmak için Fringe'i ortadan kaldırmaya karar vermiştir. İki arkadaş, yeni ortaklarının da yardımıyla internetin refahı için mücadeleye atılmak zorundadırlar...

*SICARIO: DAY OF THE SOLDADO

Yönetmen: Stefano Sollima

Oyuncular: John Brolin, Benicio Del Toro,

Isabela Moner

Vizyon Tarihi: 29.06.2018

Süre: 122 Dakika

Tür: Aksiyon

 

Uyuşturucu kartelleri, teröristleri ABD sınırından kaçak yollarla geçirmeye başlayınca, federal ajan Matt Graver (Josh Brolin), Alejandro’yla (Benicio Del Toro) iletişime geçer. Ailesi bir kartel patronu tarafından öldürülen Alejandro’nun görevi, durumu kızıştırmaktır. Alejandro, durumu alevlendirmek için kartel patronunun kızısını kaçırır. Fakat kız, sivil zayiat olarak görülmeye başlayacak ve kızın kaderi ise bu iki adamın ellerinde olacaktır.

*YAKALANDIN!

Yönetmen: Jeff Tomsic

Oyuncular: Jake Johnson, Isla Fisher,

Jeremy Renner, Ed Helms, John Hamm

Vizyon Tarihi: 29.06.2018

Süre: 100 Dakika

Tür: Komedi

 

Beş rekabetçi arkadaş yılda bir kez, birinci sınıftan beri sonuçları ne pahası olursa olsun 'elim sende! oynamaktadır. Bu yıl, oyun zamanı grubun asla yenilmeyen oyuncusunun düğününe denk gelmektedir ve bu onu kolay bir hedef haline getirmektedir. Fakat o ne ile karşılaşacağını biliyordur... ve hazırdır.

T.İ.M

Yönetmen: Onur Yiğit

Oyuncular: Hatice Kalit, Adem Muriç,

Serdar Atacan, Emre Uzun, Barış Can Sağır

Vizyon Tarihi: 29.06.2018

Süre: 106 Dakika

Tür: Savaş

Özel kuvvetlerde yüzbaşı olarak görev yapan Serdar Yıldırım, hain bir pusu sonucu 16 silah arkadaşını kaybeder. Telsizleri kapatarak yaptığı operasyonun ardından görevden alınır. Gizli bir görev için, seçkin asker ve polislerden oluşan özel bir T.İ.M'in başına geçmesi istenir. Görevi kabul eden Serdar Yıldırım, T.İ.M ile birlikte şehit olan silah arkadaşları, aileleri ve ülkeleri için çetin bir mücadeleye girer.

Not: Bütün filmlerin, ayrıntılı seans günleri ve saatleri için;

Agora Avm;

seanslara; linkini tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Serdivan Avm;

seanslara; https://www.cinemaximum.com.tr/serdivan-sinema-salonu

linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ada Avm;

seanslara; https://www.cinemaximum.com.tr/ada-sinema-salonu linkine tıklayarak ulaşabilirsiniz.