İl Başkanı Ecevit keleş, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, “Toplantımızı günün şartlarına uygun şekilde gerçekleştirdik. Tek bir gündem maddemiz vardı, Koronavirüs. Ülkemizde ilk vaka görüldüğü günden itibaren, halkımızı bilgilendirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Gerek basında, gerek sosyal medyada, halkımıza ulaşabileceğimizi düşündüğümüz tüm platformlarda, uzmanlarımız aracılığıyla halkımızı bilgilendirdik, bilgilendirmeye devam ediyoruz" dedi.

Bilgilendirme çalışmalarının yanı sıra  sahada, fedakar bir ekiple gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Keleş, "Sağlık personelimizi  yalnız bırakmıyoruz. Yaşlılarımızı, kronik hastalıkları olan vatandaşlarımızı, kapatılan iş yerleri nedeniyle mağdur olan vatandaşlarımızı bir an bile yalnız bırakmadık, bırakmayacağız da” ifadelerini kullandı.

GÜZEL GÜNLER YAKIN

Bu süreçte birlik ve beraberliğin önemli olduğunu vurgulayan Keleş, şunları kaydetti:

“Gün, birlik ve beraberlik günüdür. Cumhuriyet Halk Partisi olarak var gücümüzle çalışmaya, ihtiyacı olan herkesin yanında olmaya devam edeceğiz. Kurallara uyacağız. Uzmanların uyarılarını harfiyen yerine getireceğiz ve bu günleri sabırla, hassasiyetle atlatacağız. Güzel günler yakındır, birlikte başaracağız.”