CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Ulaş Yusuf Konyalı, il  merkezinde düzenlediği basın toplantısında söz konusu habere konu olan kişilerihn CHP üyesi olmadığı ve hiçbir CHP'li tarafından tanınmadığını söyledi.

Konyalı'nın açıklaması şöyle:

Basından öğrendiğimiz üzere; dün akşam saatlerinde CHP Sakarya Örgütü üyesi olduğunu iddia eden bir grup kişi Engin Özkoç’u kınadıklarını belirtmiş, Sakarya halkından CHP adına özür dilemiştir.

Öncelikle gece yarısı bu kişilerin basın açıklaması yapacağı içlerine doğan veya tahmin ederek yanlarına giden İhlas Haber Ajansı başta olmak üzere tüm ulusal ve yerel basını kutluyoruz. Aynı ilgi ve özeni CHP İl Gençlik Kolları olarak bizler de bekliyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olmayan ve hiçbir CHP üyesi tarafından tanınmayan, bugüne kadar partimizin hiçbir etkinliğine katılmamış olan bu kişilerin herbirinin önceden yazılarak verilen kağıtları okuyamamalarını üzülerek izledik.

En başta eleştirdikleri açıklamaların aynısını AKP genel başkanı Tayyip Erdoğan’ın, bu kişilerin üyesi olmaktan gurur duyduklarını belirttikleri CHP’nin Genel Başkanına söylediklerini bilmelidirler. Yapılan KILIÇDAROĞLU için söylenenlerin noktasına virgülüne dokunmadan söz sahibi ERDOĞAN’a iade etmektir.

Bu vesile ile tekrar belirtmek isteriz ki Sakarya İl Gençlik Kolları olarak Milletvekilimiz Engin Özkoç’un yanındayız. Engin Özkoç’un sözleri de bu sözleri ilk kullanan Erdoğan’a ayna tutmaktan ibarettir. Onunla gurur duyuyoruz. Tek ses tek yürek olarak engin Özkoç’un yanındayız.

Bizler bu kişileri, gece yarısı ellerine tutuşturulan metinleri İhlas Haber Ajansı eşliğinde okumak ve bu tip provokatif hareketler yapmak yerine gündüz vakti Sakarya’nın sorunlarına politika üretmeye davet ediyoruz.

İl Başkanlığımız üye listelerinde adları olmayan ama CHP Sakarya İl Örgütü’ne üye olduğunu iddia eden bu gençlerimizi Sakarya İl Başkanlığımıza davet ediyoruz.