CHP Serdivan İlçe Başkanı Atilla Karahan,  Serdivan Belediyesi projelerindeki rant iddialarına ilişkin broşürlerin dağıtımın yapan gençlerin AKP’lilerin saldırısına uğradığı iddia etti.

Karahan yaptığı yazılı açıklamada, Beşköprü Mahallesi’nde dağıtım yapan ekibin, dağıtım esnasında, AKP Serdivan ve Büyükşehir Belediye meclis üyesi Soner Yıldız tarafından engellenmeye çalışıldğını belirterek, Soner Yıldız’ın sözlü ve fiziksel saldırıda bulunduğunu iddia etti.
Karahan, şunları kaydetti:  “Serdivan İlçesi Beşköprü Mahallesi’nde, halkımızı bilinçlendirme amaçlı broşür dağıtma çalışması esnasında, gençlerimize ve yönetim kurulu üyelerimize yönelik saldırgan bir tutum gösteren AKP Serdivan ve Sakarya Büyükşehir Belediye meclis üyesi Soner Yıldız’ı, bu çirkin tavrı nedeniyle kınıyoruz. Bu saldırı, halkımızın gerçekleri öğrenme hakkına yapılmıştır ve bizleri durduramayacaktır, saygılarımla.”

AKLINI BAŞINA ALSIN
Bu arada, CHP Sakarya İl Gençlik Kolu Başkanı Yusuf Ulaş Konyalı da, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ı da etiketleyerek yaptığı paylaşımda, “Soner yıldız bizim gençlere mafyacılık oynamış. Aklını başına alsın. Bir sıkıntı varsa Adapazarı’ndayız. Siyaset istiyorsa siyaset! Kafası çalışmıyorsa Adapazarı kuralları…” ifadelerini kullandı.