Cumhuriyet Halk Partisi Serdivan Belediye Başkan Adayı Avukat Zafer Kazan, Meclis Üyesi Adayları, Kadın Kolları ve geçlerden oluşan yaklaşık 70 kişilik grup ile Arabacıalanı Mahallesi’ne çıkarma yaptı. Zafer Kazan, meclis üyesi adayları ile esnafları ziyaret ederken, kadın kolları ve gençler broşür dağıttı.  

“AZ KALDI SİZLER İÇİN GELİYORUM”

Esnaf ziyareti sırasında Kazan’ın yanına tekerlekli sandalyesi ile gelen engelli bir vatandaş, yaşadıkları sıkıntıları anlattı. “Başkanım, sizi görünce yanınıza gelip anlatmak istedim. Bir engelli olarak çok büyük sıkıntılarımız var. Kaldırımların halini görüyorsunuz. Bu kaldırımları kullanamıyoruz ve mecbur yol üzerinden ulaşımımızı sağlamaya çalışıyoruz. Şimdi sizin yanınıza gelmeden az önce bir araç üzerime sürdü. Belediye Başkanı olduğunuzda lütfen bizim sorunlarımızı çözün”diye yakınan engelli gence, hazırladıkları broşürün içeriğini gösteren Kazan, şunları söyledi:
“Çok haklısın kardeşim. Bütün sıkıntılarınızı biliyorum ve bu sorunlarınızı çözeceğime, Serdivan’da engelleri kaldıracağımıza söz veriyorum. Aylarca ihtiyaçlarınız neler ve biz Serdivan’da başka neler yapabiliriz engelli kardeşlerimiz için araştırdık, çalıştık ve bunlara bildirgemizde yer verdik. Hiç endişe etmeyin, az kaldı. Gerek sosyal hayatta, gerek iş hayatında var olmanızı biz sağlayacağız.”

Görüşmenin ardından sosyal medya hesabından bu anı paylaşan Kazan: “Bekleyin dostlarım… Sizler için de geliyorum” dedi.

YOĞUN İLGİ İLE KARŞILANDILAR

Yoğun bir katılım ile gerçekleşen Arabacıalanı Mahallesi ziyaretinde son durak pazar yeri oldu. Burada vatandaşlarla sohbet eden Zafer Kazan ve meclis üyesi adayları hem sıkıntıları dinlediler hem de çözüm önerilerini anlattılar. Halkın yoğun ilgisi ile karşılanan Cumhuriyet Halk Partisi Serdivan Belediye Başkan Adayı Av.Zafer Kazan ve ekibi müthiş bir moral ile Pazar yerinden ayrıldılar.