CHP Serdivan İlçe Yöneticileri, kadın kolları üyeleri ve mahalle temsilcilerinin katıldığı toplantı Otel 17 Konferans salonunda gerçekleşti.

CHP Serdivan İlçe Başkanı Sebahattin Gülbaş yaptığı açılış konuşmasında 60 gündür sahada olduklarını, esnaf ziyaretlerinde, ev toplantılarında insanların aldıkları hizmetten ve verilen sözlerin tutulmamasından şikayetlerine şahit olduklarını anlatarak, vatandaşların güçlü bir şekilde değişim istediğini ifade etti. Seçim gününe kadar kapı kapı dolaşmaya devam edeceklerini belirten Gülbaş, şubat ortası yapacakları bir salon etkinliği ile birlikte seçim kampanyasını resmen başlatacaklarını ifade etti. Kampanyanın başlaması ile birlikte tüm üyelerin enerjisine ihtiyaçları olduğunu belirten Gülbaş, “kazanmak istiyorsak kampanyanın başlaması ile birlikte 45 gün boyunca tüm gücümüz ile sahada olmalıyız” dedi..

Kazan: “Tünelin ucundaki ışık biziz”

İlçe Başkanı Gülbaş’ın ardından söz alan CHP Serdivan Belediye Başkan Adayı Zafer Kazan, haftalardır sokakta olduklarını ve insanların adalet isteğine, adil bir belediye yönetimi isteğini gözleriyle gördüklerini belirterek, “insanlara seçeneksiz olmadıklarını göstermek zorundayız” dedi. Bunun için seslerinin duyulmadığı yerin kalmaması gerektiğini belirten Kazan, “Serdivan’da dayanışmayı büyütmek için önce kendi içimizde dayanışmayı sağlamamız gerekiyor” diyerek üyelere seçim akşamına kadar seferberlik çağrısında bulundu. Seçim süresince seçmeni kutuplaştıracak bir söylemden kaçınacaklarını ifade eden Kazan, “seçim boyunca kimse ile kavga etmeyecek, kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Bize düşen sadece yapacaklarımızı ev ev, sokak sokak insanlara anlatmak. İnsanlar mevcut yönetimden memnun değillerse buradan onlara da sesleniyorum, memnun değilseniz değiştirin. Tünelin ucundaki ışık biziz. Destek verin 1 Nisan sabahı hep birlikte bahara uyanalım” dedi.

Toplantı seçim komitesinden yetkililerin seçim stratejisi, projeler, seçim süresince kullanılacak söylem ve kullanılacak materyallerle ilgili katılanlara bilgilendirme yapması ile devam etti ve katılanların saha planlaması ile ilgili katkıların alınması ile sona erdi.