Kurtuluş, ilçe binasını dolduran partililere hitaben yaptığı konuşmada, görevdeki iki yılında önemli çalışmalar yaptıklarını, ancak amaçladıkları tüm çalışmaları gerçekleştiremediklerini belirterek,  bu nedenle yeniden aday olduğunu açıkladı.
Yenikent’te mahalle temsilciğili açtıklarını, hedeflerinin Adapazarı’nın en büyük mahallelerinden olan Yenigün’de de temsilcilik açmak olduğunu ifade eden Kurtuluş,  “Siyaset bir iddia işidir ve ben iddiayı seviyorum. Çünkü ülke kuran bir partiyiz, inancım var, sizlere inancım var. Partime olan inancım ve ülkeme olan sevgim aynı ilk ün gibi devam ediyor. Başarabileceğimize sonsuz inanıyorum” dedi.
“Cumhuriyet Halk Partisi’ni Sakarya’da önce yerelde, sonra genelde hak ettiği noktaya taşımak için adayım. Bir kez daha yetki istiyorum” diyen Fatma Kurtuluş,  sözlerinin sonunda partili kadınların bileklerine bağladığı, erkeklerin de yakalarına iliştirdiği kırmızı kurdelaya açıklık getirdi. Kurtuluş, “AKP’nin belimize bağlamak istediği kırmızı kurdelayı kolarımıza bağladık. Bununla da mücadele edeceğiz. Buna dikkat çekmek istedik” ifadelerini kullandı.

İKİ ADAYLI KONGRE

CHP Adapazarı İlçe Başkanlığı için geçen hafta, İl Kadın Kolları'nın önceki başkanlarından Eczacı Ayşe Füsun Çetin adaylığını açıklamıştı. Başka bir aday çıkmazsa 12 Ocak 2020'de yapılacak kongrede iki aday başkanlık için yarışacak.