Dikbayır, savunma Sanayi Başkanlığı'nın bütçesinde 3 milyar dolar bulunmasına karşın 50 milyon dolarlık yatırım için devredildiğini belirtti. AKP'yi, Milli Savunma Bakanlığı'nı ve işadamı Ethem Sancak'ı ağır dille eleştiren Dikbayır, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bu devirden vazgeçilmesi çağrısında bulundu.

HABERTÜRK'E TEPKİ

Bu arada, Habertürk kanalında dün gece yayınlanan ve Tank Palet Fabrikası'nı 25 yıllığına aan BMC'nin patronu Ethem Sancak'ın katıldığı 'Türkiye'nin Nabzı' adlı programa bağlanmasına izin verilmeyen Dikbayır, programı yapan Didem Arslan'a ve kanala twitter üzerinden tepki gösterdi.

Dikbayır, paylaştığı mesajında şunları kaydetti:

"Tank-Palet konusunu en iyi bilen Sakarya Milletvekillerinden biriyim. Programınıza defalarca kez bağlanmak istememe rağmen neden bağlamıyorsunuz yada bağlayamıyorsunuz. Ethem Sancak’ın başta sizi ve milletimizi kandırmasına neden göz yumuyorsunuz.

Siz söz vermesiniz de Milli meselemiz olan Tank Palet Fabrikasının Katarlılara ve Ethem Sancak’a peşkes cekilmesini defalarca kez TBMM de ve memleketin heryerinde sokak sokak , kapı kapı anlattım ve anlatacagım."