Cumhuriyet Halk Partisi Serdivan Belediye Başkan Adayı Avukat Zafer Kazan seçim çalışmalarına Kemalpaşa Mahallesi ATSO Sitesi sakinleri ile devam etti. Sitenin sosyal tesisinde gerçekleştirilen toplantıya katılım yoğundu. 

“Millet İttifakı Adayı olarak sizlere tüm çalışma arkadaşlarımın ve İyi Partili dostlarımın selamını getirdim.” şeklinde sözlerine başlayan Kazan şöyle devam etti:

ÇARE ARAYAN HERKESİN ADAYIYIZ

“Dostlarım biz Serdivan’da çok daha güzel bir gelecek inşa etmek isteyen, mevcut düzenden şikâyet eden, çare arayan herkesin adayıyız.  Dört temel ilke üzerinden belediyeyi nasıl yöneteceğimizi anlatıyoruz.  Adaletli olacağız, adamı olanın değil ihtiyacı olanın işinin görüleceği bir yönetim anlayışı ile hareket edeceğiz.  Adil olacağız dostlarım.  Bizim yönetimimizde oy versin vermesin herkese eşit hizmet edeceğiz.  Hakkaniyet diyorum, adalet diyorum. Bunların partisi olmaz.” 

HER KURUŞUN HESBINI VERECEĞİZ

Belediye yönetiminde esas alınacak ilkeleri anlatmaya devam eden Kazan:

“Şeffaf olacağız dostlarım. Harcadığımız her bir kuruşun hesabını vereceğiz. Belediyelerin bütçeleri şu ekonomik kriz içinde, çoluğunuz çocuğunuzdan kısarak ödediğiniz vergilerden oluşuyor. Sizlere söz veriyorum o paraların 1 kuruşunu dahi ziyan etmeyeceğiz, savurganlık yapmayacağız. Mahalleniz ile ilgili aldığımız kararları, öncesinde sizlere soracağız” şeklinde konuştu.

ÖLÜM VİRAJI!!

ATSO Evlerinin yanında uçurumun kenarındaki virajlı yol için “Ölüm Virajı” benzetmesi yapan Kazan, şöyle devam etti:  “Hayatımız tehlike altında. Bu nasıl bir vicdan! Bu nasıl bir düşüncesizlik! Burada bir otobüsün içindeki insanlarla birlikte aşağıya yuvarlanması gerekiyor? Bu yolun yapılmasının bedeli insanların canı mı olmalı?  Bugün canınızı dahi tehlikeye atan bu anlayışa dur demek sizin elinizde. Sizlere buradan şunu söyleyeyim; Belediye Başkanı olduğum ilk gün bu ölüm virajını derhal ortadan kaldıracağım. Umarım 31 Marta kadar vahim bir durum yaşanmaz.”

Kazan, sözlerini şöyle tamamladı: “Bu özensizliğe, bu kalitesizliğe cevabımızı 31 Martta vereceğiz, ya şikayet ettiğimiz bu düzene devam edeceğiz, ya da hep birlikte yeni bir gelecek inşa edeceğiz.”