Cumhuriyet Halk Partisi Serdivan Belediye Başkan Adayı Zafer Kazan vatandaşlar ile buluşmaya devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Arabacıalanı Mahallesinde bir kahvehanede mahalle sakinleri ile bir araya gelen Zafer Kazan, vatandaşların özellikle imar palanları hakkındaki şikayetlerini dinledi. "Adaletsiz imar planları 18 uygulamaları ile hiç kimse mağdur edilmeyecek, haksızlığa son vereceğiz" şeklinde konuşan Kazan, belediyenin aldığı kararlarda vatandaşların fikrinin alınacağını belirtti.

MAHALLE MECLİSLERİ

Şu an kağıt üzerinde var gözüken kent konseyine bağlı ‘Mahalle Meclisleri’ aracılığı ile vatandaşların yönetime katılmalarını sağlayacaklarını anlatan Zafer Kazan şöyle konuştu:

"Mahalle meclisleri mahallelerdeki sorunları belirleyecek, çözüm yollarını önerecek ve gelip belediyeye istek ve ihtiyaçlarını bildirecek. Sonra meclis toplantılarına gelecek ve izleyecek. Bildirdikleri istek ve ihtiyaçları meclis toplantısında görüşüldü mü, karar alındı mı takipçisi olacak. İşte biz şeffaf, adil, katılımcı bir belediye yönetimi sergileyeceğiz derken laf olsun diye değil bunu nasıl yapacağımızı anlatıyoruz. Belediyenin aldığı kararlarda ortak akıl ile hareket edeceğini anlatıyoruz.”

HAKSIZLIĞA ADALETSİZLİĞE SON

Adil, şeffaf ve katılımcı bir yönetim sergileyeceklerini anlatmaya devam eden Zafer Kazan: “Haklının yanında olacağız diyoruz. Soruyorum size böylesi bir sistem de haksızlık, adaletsizlik, yandaşlık olur mu? İşte biz bu yandaşlığa, haksızlıklara adaletsizliklere son vereceğiz. Böyle bir düzen mümkün. Belediyenin sadece halkına hizmet ettiği, herkese düşüncesini sorduğu bir yönetim mümkün, yeter ki bana o desteği bir kez verin. Nasıl yapılıyormuş, nasıl oluyormuş bir örneğini gösterelim” sözleri ile destek istedi.