Cumhuriyet Halk Partisi Serdivan Belediye Başkan Adayı Zafer Kazan seçim çalışmalarına devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Serdivanlılar ile buluşmaya devam eden Kazan’a esnaf ziyaretleri programına Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Erdoğan Isır da destek verdi. İlçe Başkanı Sebahattin Gülbaş ve Yönetim Üyelerinin de katılımı ile esnafları ziyaret eden Zafer Kazan hem onların sorunlarını ve isteklerini dinledi hem de projelerinden bahsetti.

Ekonomik bir darboğazda olan tüm vatandaşlarımız gibi Serdivanlıların da en büyük sıkıntısının ekonomik olduğunu söyleyen Kazan, böylesi sıkıntılı günlerde belediyenin en büyük görevinin aileleri hem ekonomik olarak hem de sosyal projeler ile desteklemek olduğunu anlattı.

KIRANTEPE’Yİ HALKIMIZA KAZANDIRACAĞIZ

Kazan, şunları söyledi:
“Serdivan’ı insanların her yerden akın akın geldiği bir turizm merkezi yapmak istiyoruz. Bozkırın ortasında bir şehir Eskişehir bile bunu yapabiliyorsa biz neden yapamayalım. Her şeyimiz var, doğamız, gölümüz, nehrimiz. Bir Kırantepemiz var örneğin. Türkiye’de yamaç paraşütünde eşi benzeri olmayan bir yer. Peki biz bu güzellikten yararlanabiliyor muyuz? Doğru düzgün yolu bile yok! İnsanların gitmeye çekindiği bu izbe alanı turizme kazandıracak ve ailelerin ücretsiz olarak kullanacağı, temiz, güvenli, muhteşem bir piknik alanına çevireceğiz. Aileler burada çocukları ile birlikte keyifle vakit geçirecek. Stantlar açılacak, insanlar gelip burada el emeklerini, organik ürünlerini satacak. İl dışından gelecek misafirlerimizle birlikte, esnafımız, çiftçimiz, ev hanımlarımıza kadar herkes kalkınacak. Çok mu zor? Büyük bir maliyet mi? Hayır değil, bakın görün Kırantepe’yi nasıl bir merkez haline getireceğiz!”

MUTFAKTAKLARDA YANGIN VAR!

Mutfağında yangın olan, maaşların eridiği, işlerin durma noktasına geldiği böylesi zor günlerde ailelerimizi, esnafımızı, işçimizi, gençlerimizi hem ekonomik olarak hem de sosyal projeler ile destekleyeceğiz” şeklinde konuşan Zafer Kazan büyük hayali projeler peşinde koşmadığını, göreve gelmesi ile birlikte asla savurganlık yapmayacaklarını, halkın parasını yine halka hizmet için kullanacaklarını söyledi.