Seçim çalışmaları kapsamında birçok meslek örgütü ile görüşmeye devem eden Cumhuriyet Halk Partisi Serdivan Belediye Başkan Adayı Avukat Zafer Kazan, Kuaförler ve Esnaf Odasını ziyaret etti.

Oda Başkanı Ali Ak ve üyeleri ile görüşen Kazan her meslek örgütünün kendileri için önemli olduğunu göreve gelmesi ile eşit ve adil bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini anlattı.

“Tek derdim ve önceliğim Serdivan ve Serdivan’da yaşayan halkım, esnafım” diyen Kazan belediye başkanı olması durumunda yapmak istediklerini ve projelerini anlattı.

ADAM KAYIRMAYACAĞIZ KİMSEYE AYRIMCILIK YAPMAYACAĞIZ

Hakkaniyetli bir yönetim sergileyeceklerini söyleyen Kazan, ekonomik darboğazda olan esnafları, çiftçileri özellikle destekleyeceklerini ve Serdivan’da yaşayan herkesin bu zorluklar içinde belediyenin imkanlarından nasıl faydalanacaklarını anlattı.

Büyük hayaller, mega projeler peşinde koşmadığını dile getiren Zafer Kazan: “Her kesimin ekonomisine katkı sunacak çalışmalar yapacağız. Belediyenin tüm imkanlarını halkımız için kullanacağız. Eşit ve adil olacağız, adam kayırmayacağız, kimseye ayrımcılık yapmayacağız” diye konuştu.

BU DÜZENE MAHKUM VE MECBUR DEĞİLİZ

Görüştüğü her kesimden çok güzel dönüşler aldığını anlatan Kazan, şunları kaydetti:

“Halkımız çok büyük bir teveccüh gösteriyor. Herkes sıkıntılı ve artık bir değişim istiyor. Bende diyorum ki işte o değişim Serdivan’a bizimle gelecek. Hep birlikte çalışacağız ve dayanışmayı, yardımlaşmayı güçlendireceğiz. Şikâyet ettiğimiz bu düzene mahkûm ve mecbur değiliz.” 

Oda üyelerinin sorunlarını dinleyen Zafer Kazan göreve gelmesi ile birlikte tüm sıkıntıların muhatabı olduğunu ifade ederek şöyle konuştu:

BU SEÇİMDE KAYBEDEN OLMAYACAK SERDİVAN KAZANACAK

“Bir Avukat aday olarak şu an size ancak sorunlarınızı çözeceğim diyorum ama halkımız destek verirse söylediğim tüm bunların nasıl yapıldığını göstereceğim. Ben yapamayacağım hiçbir şey vaat etmiyorum. Birlikte yöneteceğiz diyorum ve belediye başkanı olduğumda, işte asıl o zaman sizlerle daha çok olacağımı ve sıkıntıların çözüm noktasında birlikte hareket edeceğimi söylüyorum. Bu seçimde kaybeden olmayacak. Hep birlikte kazanacağız, Serdivan kazanacak. ”