CHP Serdivan İlçe Başkanı Sebahattin Gülbaş ve parti üyesi emekli öğretmenler ile sabahın erken saatlerinde buluşan Serdivan Belediyesi Başkan Adayı Zafer Kazan önce onların bu anlamlı gününü kutladı. Birlikte yapılan kahvaltının ardından Serdivan’da bulunan Sakarya Anadolu Lisesi, Mehmet Zorlu İlköğretim Okulu, Bahçelievler İlköğretim Okulu, Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu, Nilüfer Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi ve Rehberlik Araştırma Merkezi’ni ziyaret eden Zafer Kazan okul idarecileri ve öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

Bir süre okul idarecileri ile sohbet eden Zafer Kazan teneffüs aralarında ise öğretmenler odasına giderek tüm öğretmenlerin bu anlamlı gününü kutlayarak onlara karanfil verdi.

ÖĞRETMENLERİN HAK ETTİĞİ İTİBARLI GÜNLER..

Serdivan Belediyesi Başkanı olması durumunda bu ziyaretleri çok sık tekrar edeceğini, Serdivan'daki tüm okulların ihtiyaçları ile bizzat ilgileneceğini ve öğretmenleri dinleyeceğini ifade Zafer Kazan, en büyük arzularından birinin de öğretmenlerin hak ettiği itibarlı günlere kavuşması olduğuna dikkat çekti.

Kazan: “Sadece okuma yazmayı değil, genç dimağlara hak ve hukuk bilincini de aşılayacak olan, Cumhuriyetin aklı hür, vicdanı hür nesillerini yetiştirmek için kendilerini adamış tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu ve Başöğretmeni Atatürk’ü saygı ve minnetle anıyorum” dedi.