CHP İl Başkanı Erdoğan Isır, İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları sabah erken saatlerde il binası önünden parti aracına binerek Ankara’ya hareket etti. TBMM’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yla görüşerek saldırı nedeniyle üzgün olduklarını belirten Sakarya heyeti, geçmiş olsun diklerinde bulundu. Heyet, görüşmenin ardından TBMM’de Genel Başkan’ın grup toplantısındaki konuşmasını sonuna kadar izledi. Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Erdoğan Isır, şöyle konuştu:

ÖZKOÇ’UN BAŞKANLIĞINDA

“Genel Başkan’ımıza Ankara Çubuk’ta yapılan saldırı nedeniyle kadın kolları ve gençlik kolları geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Genel Başkan’ımız Kemal Kılıçdaroğlu, tüm arkadaşlarımızla tek tek ilgilenerek konuştu. Sakarya Milletvekilimiz Engin Özkoç’un Başkanlık yaptığı Cumhuriyet Halk Partisi Grup Toplantısına Kadın Kolları Başkanlarımız ve Gençlik Kolları Başkanlarımızla katılarak izledik ardından TBMM’den ayrılarak ilimize döndük.”

İSTANBUL İÇİN ÇALIŞIRIZ

“İstanbul seçimlerinde görev verilmesi durumunda Sakarya İl Örgütü olarak İstanbul’da seçimi kazanmak için çalışacağımızı da ilettik. İstanbul’da seçimin yenilenmesi kararıyla demokrasi yara almıştır. İstanbul seçimi süresince Sakarya İl Örgütü olarak bize görev verilmesi durumunda canla başla seçimi kazanmak için aç da olsak susuz da olsak çalışırız. İstanbul seçimini Ekrem İmamoğlu kazanmıştır. 10 sefer de seçim olsa İmamoğlu seçimi kazanacaktır.”