Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Serdivan Belediye Başkan Adayı Avukat Zafer Kazan, Serdivan Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Serdivan Muhtarlar Derneği Başkanı ve Köprübaşı Mahallesi Muhtarı Fikret Can ile birlikte Serdivan’da bulunan mahallelerin muhtarlarının yer aldığı ziyarette taraflar görüş alışverişinde bulundu.

Zafer Kazan bir taraftan muhtarlardan mahallelerindeki eksiklikleri dinlerken, muhtarlara seçimleri kazandıkları takdirde yapmak istedikleri projeleri ve akıllarındaki Serdivan’ı, Serdivan’da yaşayanlarla birlikte yönetme modelini anlattı.

MUHTARLAR İLE HER AY TOPLANTI

1 Nisan’dan sonra ilçeyi birlikte yöneteceklerini muhtarlara ifade eden Kazan, “seçildikten sonra ilk toplantımı sizlerle birlikte yapacağım ve görevde olduğum sürece her ayın belirlenen ilk günü muhtarlarla bir araya geleceğim. Bu bir araya gelişte belediyenin ilgili daire müdürleri de hazır bulunacak ve mahallelerdeki eksikleri kendilerine anında iletip, sürekli toplantılarla çözümünü takip etme olanağı bulacaksınız” dedi.

HER SORUNUN DOĞRUDAN MUHATABI BENİM

Göreve geldiği takdirde hem muhtarlar hem de vatandaşlar açısından Serdivan’da yaşanan herhangi bir problemin muhatabının kendisi olacağını belirten Zafer Kazan, “ne muhtarlarımıza ne vatandaşımıza, ‘o bizim işimiz değil’ demeyeceğiz. Serdivan’daki her sorunun söz gelimi ulaşım yeterli değilse, altyapı sorunlu ise, doğalgaz gelmemişse, efendim ‘o şu kurumun işi şuraya gidin demeyeceğiz’. Görevini yapmayan, eksik yapan bir kurum kuruluş varsa, bir yer ile kavga edilecekse o kavgayı Serdivan için ben edeceğim. Serdivan’ın belediye başkanı isem, buradaki her sorunun muhatabı doğrudan ben olacağım” dedi.

Dernekten ayrılırken seçimin muhtarlar için de yapılacağını belirten Kazan, tekrar aday olacak muhtarlara başarılar diledi.