Sakaryaspor ilk yarının son maçında dün deplasmanda Bayburt İl Özel İdarespor’u 2-0 yendi.

İlk devrenin kapanış maçında deplasmanda Bayburt Özel İdarespor’a konuk olan Sakaryaspor sahadan 2-0 galip ayrılarak 8 maçlık yenilmezlik serisini 9 maça çıkarırken Kastamonu, K. Maraş maçlarının ardından galibiyet serisini de 3 maça çıkardı. Sakaryaspor bu galibiyet ile ligin ilk devresini 27 puan ile tamamladı. İlk yarısı 0-0 biten maçtan 2-0 galip ayrılan Sakaryaspor’un gollerini 78 ve 85’te Berk İsmail Ünsal attı. Bayburt deplasmanında 200 kadar Sakaryaspor taraftarı vardı, 2-0’lık galibiyet tribünde büyük coşkuya yolaçtı.

PARA DOLU ÇANTA
Bu arada, Sakaryaspor Başkanı Cumhur Genç'in maç öncesi soyunma odasına içinde 500 bin lira oldu çanta bırakması, sosyal medyada maç sonucunun önüne geçti.

Cumhur Genç, çantayı soyunma odasına bırakırken şu konuşmayı yaptı:
"İnşallah bu maçı da alıp hedefe daha da yaklaşacağız. Üç maç için 9 puana prim sözü vermiştik. İki maçı aldınız, bu maçı alacağınızdan da şüphemiz yok. Buyurun arkadaşlar, söz verdiğimiz 500 bin lira annenizin ak sütü gibi hepinize helal olsun. Bu sene şampiyon olacağız. Buna inandığımız için kongrede liderin 15 puan gerisinde olan bir takıma sahip çıktık, aday olduk ve geldik. Dışarıda 200 taraftarımız var. Sakarya’dan gelmiş çocuklar. Dışarısı eksi derecede. Belki vücutları üşüyor, bedenleri donuyor ama kalpleri Sakaryaspor sevgisiyle sımsıcak. Bu çocuklar size inanıyor, onun için buraya geldiler. Biz size inanıyoruz onun için buradayız. Sakarya halkı, Sakarya şehri, herkes size inanıyor. Bu sene şampiyon olacağız. İnananlar asla kaybetmez. Allah yardımcımız olsun.”