AHBAP Sakarya Platformu Gönüllüleri'nin aylık toplantısı dün akşam gerçekleştirildi.
AHBAP Sakarya Temsilcisi Müyesser Metin, toplantıda gönüllülere platformun bir birleştirme hareketi olduğunu ve gücünü cinsiyet, dil, din, ırk, siyasi düşünce ayırt etmeksizin her insanla eşit dayanışma anlayışından aldığını anlattı. Metin ayrıca platformunun işleyişi, kuralları ve yönetim ekibi hakkında bilgiler verdi.
Metin'in bilgilendirmesinden sonra eğitim, çevre, bilim - teknoloji, insanlık, yardımlaşma ve sanat alanlarında etkinlikler düzenleyip, projeler üreten ekipler, bugüne kadar  yaptıkları tüm çalışmalar ile önümüzdeki süreçte planladıkları etkinlik ve projeleri tanıttı. Toplantı, sanat çalışma grubunun tanışma oyunu ile eğlenceli bir şekilde devam etti.

Müyesser Metin, AHBAP Platformu'na ilişkin şu bilgileri verdi:
"AHBAP, Anadolu kültür hazinesinin birleştirici ve dönüştürücü birikimini, çağdaş bilgi ve teknolojinin olanaklarıyla geliştirerek geleceğe taşımak üzerine kurulu, dayanışmaya, paylaşıma ve sevgi üzerinden aidiyete dayalı değer sistemleri ile çalışan, bir işbirliği hareketi olarak tanımlanmaktadır.
Ahbap Derneği Türkiye genelinde bu amaca yönelik çalışmalarını; şehirlerde ve/veya o şehirlerdeki etkin bölgelerde kurulan Şehir Yönetimleri ve Üniversite yönetimleri ile yürütmektedir."