Moira Adapazarı'ndan yapılan duyuruda, 4 Aralık Çarşamba günü sat 18.00'de gerçekleştirilecek atölye çalışmasına ilişkin şu bilgiler verildi:

Film katılımcılarla hep birlikte izlendikten sonra Psikoterapist Şamil Saribaş ile geniş perspektifte; bilinçdışı, kişilik özellikleri, narsisizm, mükemmeliyetçilik, aile, çocukluk, kardeşlik, baba oğul, ana oğul ilişkisi, ödipal mesele, günah keçisi, sadakat, aldatma, ihanet, terk, kandırma, hayal kırıklığı, suç ve ceza, empati, merhamet, unutma, bastırma, ötekileştirme, değişim, dönüşüm kavramları üzerinden film açımlanmaya çalışılacaktır.

20 kişilik kontenjanla sınırlı olan ve katılımın ücretli olduğu etkinlik için daha fazla bilgi almak için tıklayın...


   
   

FİLM HAKKINDA
Yönetmen: Çağan Irmak
Oyuncular: Fikret Kuşkan, Şerif Sezer, Nejat İşler, Başak Köklükaya
Süre: 119dk
Film Müzikleri: Mor ve Ötesi
Vizyon Tarihi: 2004

Mustafa’nın örnek bir yaşamı vardır. İyi bir işi mükemmel bir eşi ve dünya güzeli bir çocuğu vardır. Fakat bu eşsiz yaşamı bir kazayla aniden darmadağın olur. Karısı yabancı bir adamla trafik kazası geçirmiş ve hayatını kaybetmiştir. Sır dolu yabancı ise hastaneye kaldırılır. Mustafa, karısının adamla olan ilişkisini öğrenince çılgınca bir plan yapar. Taksi şoförü Fikret’i kaçırıp şehirden uzak bir yere götürür. Böylece, karısının gizli yaşamı hakkındaki detayları zorla da olsa öğrenecektir. Fakat bu gerilim dolu ilişki sonucu kendi hakkında da bazı gerçeklerin farkına varacaktır.