Moira Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi‎'nde düzenlenen etkinlikte "Kevin Hakkında Konuşmalıyız" adlı filmin gösterimi sonrasında Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Fatma Turna, katılımcılarla film üzerine söyleşide bulunacak. Etkinlik, 2 Ekim Çarşamba günü saat 19.00-23.00 saatleri arasında,  Moira Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi'nin Sedat Kirtetepe Caddesi No: 5/5'teki merkezinde gerçekleştirilecek. 
Herkese ücretli olan etkinliğin biletleri moiradanismanlik.com adresinden temin edilebilir.

FİLMİN KONUSU
Eva, Kevin'a hamile kaldığı gençlik yıllarında bütün kariyer planlarını ve hedeflerini bir kenara koyarak çocuğunu dünyaya getirmeye karar verir. Fakat annenin oğlu için hayatından yaptığı bu fedakarlık maalesef Kevin'in çocukluk yıllarından itibaren başlayarak hayatlarını ters yönde etkilemeye başlar. Kevin 15 yaşına geldiğindeyse lisedeki çete gruplarıyla takılmaya başlar ve hiç kimsenin hoş görmeyeceği olaylara karışır. 
Eva oğlunun hatalarından dolayı derin sorumluluk ve suçluluk duyarak, nerede yanlış yaptığını sorgulamaya başlar. Bu arada Kevin'in ayrıldığı babası ile yeniden iletişime geçmek durumundadır...