Sheffield kasabasında bekar bir erkek, sevgili bulabilmek umuduyla kendini tanıtmak için bir reklam panosuna 425 sterlin (yaklaşık 3 bin 300 TL) ödedi.

30 yaşındaki Mark Rofe’un uzanmış haldeki resminin bulunduğu dev reklam panosunda şu ifade yer alıyor: “Bekar mısın? Mark ile flört et. Bu beklediğin işaret olabilir.”

Manchester’da yoğun bir otoyol üzerinde yer alan pano, müstakbel adayları Rofe hakkında daha fazla bilgi sunan ve “Bir adam, bir reklam panosu, bir amaç” sloganı taşıyan internet sitesine yönlendiriyor.

İnternet sitesinde Rofe, pazarlama alanında çalıştığını, tüm arkadaşlarının ilişkileri bulunduğu için panoyu satın aldığını ve romantik bir partner bulmaya “çabaladığını” belirtiyor.

“Gerçekler ve istatistikler” bölümünde Rofe, 1,82 boyunda olduğunu belirtiyor ve üçten fazla kadını öptüğüyle alay ediyor.

Flört etmek isteyenler bir başvuru formu doldurmaya yönlendirilirken, formda bu kişilerin sosyal medya hesaplarını belirtmeleri, bir fotoğraflarını yüklemeleri ve Rofe’a mesaj yazmaları isteniyor. Şu ana kadar 292’den fazla kişi başvuruda bulundu.