Sakarya’nın duayen reklamcısı Semih Saner’i konu alan ‘Adapazarı’nın İlk Reklamcısı’ adlı belgeselin gösterimi SAÜ Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Proje koordinatörlüğünü Murat Ertürk’ün üstlendiği  belgeselin yönetmenliğini Mahmut Rıfkı Ünal yaptı. Kamerada yine Mahmut Rıfkı Ünal ve Emin Kadir Tekin, fotoğrafta ise Merve Bozkurt görev yaptı.

Belgeselde Semih Saner'in anlatımıyla meslek yaşamından kesintiler sunuluyor. Ayrıca gazeteciler Sezai Matur ve Müjgan Zaman ile iş insanı Doğan Cenker'in Semih Saner'le ilgili izlenimlerine yer veriliyor. 

Gösterime Semih Saner’in yakınları, akademisyenler ve öğrencilerin yanı sıra aile büyüğü Yüksek Elektrik Mühendisi Yetkin Saner. dostları Erol Hacıeyüpoğlu Öztürk, Erol Girişken, Kemal Demircioğlu, Ali Cerrahoğlu, Cemal Tomor, Cahit Özenbaş, Zafer Adalet, Cevat Bezek ve Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur da katıldı

Semih Saner gösterimden sonra yaptığı konuşmada, katılımcılara teşekkür ederek, “Tüm bunları hep birlikte yaptık. Umarım bundan sonra daha iyilerini yaparız” dedi.