CHP SERDİVAN'DA SAHAYA İNDİ

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Serdivan İlçe üyeleri Milletvekili Adayları ile saha çalışmasına başladı. Öğlen saatlerinde İlçe Örgütünde buluşan partililer Milletvekili Adayları Engin Özkoç, Mehmet Selçuk, Elif Yar, Gözdenur Yıldız, Mehmet Bağdat, CHP Sakarya İl Başkanı Erdoğan Isır, CHP Parti Meclisi Üyesi Ayça Taşkent ile birlikte Sosyete Pazarına doğru hareket ettiler. Yol boyunca vatandaşlarla sohbet edip esnafı ziyaret eden partililer bir taraftan yolda geçen vatandaşlara CHP ve Muharrem İnce'nin seçim bildirilerini dağıttılar. 

Sosyete pazarının bir başından diğerine kadar hem esnafla hem vatandaşlarla sohbet eden adaylara başta Engin Özkoç olmak üzere ilgi büyüktü. Sosyete Pazarı ziyaretinin ardından yürüyerek Agora AVM'nin önünde kurulan pazar yerine geçen CHP liler yine yol boyunca esnaf ve yol üzerindeki kahvehaneleri ziyaret edip vatandaşların sorunlarını dinlediler. Pazar yeri ziyareti esnadında görüştüğümüz CHP Serdivan İlç Başkanı Sebahattin Gülbaş, bu seçim döneminde Serdivan'da partilerine yoğun ilgi olduğunu belirterek, "Serdivan bu seçimde AKP'ye TAMAM diyecek" dedi.

CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI EĞİTİM-SEN'İ ZİYARET ETTİ

CHP Milletvekili Adayları ve partililer seçim çalışmaları kapsamında Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu(KESK)'e bağlı Eğitim Sen'i ziyaret ettiler. Eğitim Sen Sakarya Şube Başkanı Ali Yavuz Köse ve çok sayıda sendika üyesinin katıldığı ziyarette Köse gün içinde yapılan LGS üzerinden eğitim sistemini eleştirirek başladığı konuşmasında 24 Haziran'da Cumhur İttifakı'nın sandıkta kaybetmesini ve karşıtlarının meclis çoğunluğunu ve Cumhurbaşkanlığını almasını umduklarını belirtti. Köse Eğitim Sen olarak partilerden ekonomik ve demokratik beklentilerinin sendika internet sayfasında ayrıntılı olarak bulunduğunu belirterek, "bölünen üniversitelerin tekrar birleştirilmesini, ihraç edilen üyelerinin ve barış imzacısı akademisyenlerin tekrar görevlerine geri dönmesini" istediklerini söyleyerek sözü konuklara bıraktı.

CHP adına Sakarya İl Başkanı Erdoğan Isır'ın takdimi ile söz alan Sakarya Milletvekili Engin Özkoç "Kendimi evimde gibi hissediyorum" diyerek başladığı konuşmasında iktidara geldikleri takdirde "öğretmenlerin onurlu mesleklerini yeniden yaşayacagı  günleri geri getireceklerini" ifade ederek, "her yere kreş ve yurt kuracağız 4 kişinin kaldığı yurtlara 400 tl yardım yapacağız. Çocuklarımızı tarikatlara mahkum etmeyeceğiz" dedi.

ADAYLAR İFTARDA CHP ARİFİYE İLÇE ÖRGÜTÜNÜN KONUĞUYDU

Eğtim Sen ziyaretinin ardından Milletvekili Adayları ve partililer iftar için CHP Arifiye İlçe Örgütü'ne geçtiler.

CHP KAZIMPAŞA'DA DÜZENLEDİĞİ MİTİNG İLE GÜNÜ SONLANDIRDI

Cumhuriyet Halk Partili adaylar devamının geleceği söylenen mini mitinglerin ilkini Kazımpaşa'da gerçekleştirdiler. Kazımpaşa'nın yanısıra Beşevler, Kızılcıklı, Meşeli, Uzunköy, Mahmudiye, Alandüzü gibi civar köylerden vatandaşların da ilgi gösterdiği mini mitinge Serdivan'da yaşayan CHP liler de araçlarıyla gelerek destek verdiler. Sırasıyla CHP , İl başkanı Erdoğan Isır, Parti Meclisi üyesi Ayça Taşkent, Serdivan İlçe Başkanı Sebahattin Gülbaş,CHP Milletvekili Adayları Gözdenur Yıldız, Aytül Uşaklıgil, Mehmet Bağdat, Elif Yar, Mehmet Selçuk ve Engin Özkoç'un podyuma çağrıldığı mini mitingte adaylar sırayla kısa konuşmalar yaptılar. Son konuşmacı olarak konuşan Engin Özkoç'un konuşmasında katılanların coşkusunun hayli yükseldiği Kazımpaşa'da, Özkoç Sakarya'nın sorunlarının mecliste daha güçlü ifade edilebilmesi için destek beklediklerini söyledi ve "sorunlarınızın duyulmasını istiyorsanız destek verin,açın önümüzü" diyerek konuşmasını bitirdi.