Grip şikâyetiyle gittiği hastanede lösemi teşhisi konulan ve ilk tedavisi olumlu sonuç veren üniversite öğrencisi Deniz Volkan’ın hastalığı yeniden nüksetti.
Arkadaşları Deniz ve tüm lösemi hastaları için Türk Kızılayı işbirliğiyle “Donör ol umut ol” sloganıyla kampanya başlattı.

Deniz Volkan’ın arkadaşları ‘Kök Hücre Bağışçısı Ol Hayat Kurtar!’, ‘Deniz Volkan’ın Yoluna Işık Ol!’, ‘Donör Ol Hayat Kurtar’ gibi afişler hazırlayarak vatandaşlara, uygun donörün bulunabilmesi adına kan bağışı çağrısında bulundular.

Ayrıca Volkan’ın arkadaşları tarafından lösemi hastalarına umut olabilmek için hazırlanan afişler sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılarak, daha fazla gönüllü bağışçıya ulaşabilmek hedeflendi.

DOĞUM GÜNÜNÜ HASTANEDE KUTLADI

Karasu Belediyesi’nde çalışan ve Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde lösemi tedavisi gören Tolga Eray’ın ihtiyacı olan iliğin bulunması için başlatılan kök hücre kampanyası sürüyor.

Bu arada doğum gününü arkadaşlarının getirdiği pasta ile hastanede kutlayan Tolga Eray, sosyal medya hesabından bir teşekkür notu paylaştı. Eray, mesajında şunları kaydetti:

“Bu güzel günümde beni yalnız bırakmayan canım arkadaşlarım, ailem, herkes ama herkese çok ama çok teşekkür ederim. Belki hayatımın en kötü doğum günü olacakken, bu kadar çok çabayla bu kadar güzelini hiç yaşamamış olmak da varmış. Dün gece 12 başlayan bugün devam eden hayatımdaki en güzel doğum günü iyi ki varsınız, iyi ki hayatındasınız. Umarım kimseyi unutmadan herkese buradan çok teşekkür ederim. İsimlerle yazmaya başlarsam bitiremem, birini unuturum diye yazamıyorum, hepinizi çok seviyorum. En başından beri zor günlerde hep yanımda olan bir tanecik eşim hayat arkadaşım canım kanım iyi ki varsın, ömrümün sonuna kadar da olacaksın @arzucatalbas hep birlikte nice senelere, hep birlikte.”