Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni haftada yağışlı havanın geri döneceğini açıkladı. Salı günü Sakarya'da 20 dereceye ulaşacak olan sıcaklık,  çarşamba günü 5 dereceye kadar düşecek.

Meteoroloji'nin tahminlerine göre, geçen hafta yurdu etkileyen kar yağışı bir haftalık aranın ardından geri dönüyor. Salı gününden itibaren yaklaşık 10 derece düşecek olan sıcaklıkların ardından hafta sonuna kadar kar yağışı ülke gündeminde olacak. Meteoroloji’nin tahmin haritasına göre Sakarya'da  karla karışık yağmur bekleniyor ancak perşembe gününden itibaren kar yağışı Anadolu’da daha geniş bir alanda etkili olacak. Özellikle yurdun batı kesimlerinde mevsim normallerinin üstünde seyredecek olan sıcaklıklar salı gecesi kısa süre içinde yaklaşık 10 derece birden düşecek.

Sakarya yarın yağışlı havanın etkisi altına giriyor. Üç gün süren yağmurun ardından Perşembe günü karla karışık yağmur bekleniyor. Hava sıcaklığı yarın en yüksek 17, salı günü 20, çarşamba günü günü 5, perşembe günü de 4 derece olacak. Önümüzdeki 5 gün içinde geve sıcaklığının eksiye düşmesi beklenmiyor.