Türkiye Barolar Birliği yönetimine bağımsız aday olan Sakarya Barosu’nun önceki başkanlarından Av. Zafer Kazan, kendisine teveccüh gösteren delegelere teşekkür etti.

Zafer Kazan, hafta sonunda gerçekleştirilen genel kurulda bağımsız aday olmasına karşın 90 oy alarak büyük başarı gösterdi. Üç adayın başkanlık için yarıştığı ve 348 delegenin oy kullandığı genel kurulun son günlerinde adaylığını açıklamasına rağmen 90 oy alarak, yönetim kurulu seçimlerinin seyrini de etkileyen Zafer Kazan, sosyal medya hesabından teşekkür paylaşımı yaptı. Kazan paylaşımında, “Çok verimli bir toplantıydı, Ayrıca Baro delegelerimizin Bağımsız Yönetim Kurulu Adaylığıma gösterdikleri yüksek teveccühleri için çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

EBİZ YILDIZ’DAN KUTLAMA

Bu arada, Türkiye Barolar Birliği Genel Kurulu’nda Zafer Kazan’ın yanı sıra Sakarya Barosu Başkanı Av. İlknur Ebiz Yıldız, Türkiye Barolar Birliği elegeleri Av. Recep Hacıeyüpoğlu ve Av. Ömer Doğru da oy kullandı.

Genel Kurulun ardından açıklama yapan İlknur Ebiz Yıldız, seçim sonucunun mesleği ve meslektaşları için hayırlı olmasını diledi. Yıldız, “Yeni TBB Başkanımız Av. Erinç Sağkan ile yönetim, disiplin ve denetleme kurulu üyeliklerine seçilen tüm meslektaşlarımızı tebrik ediyor, hukukun üstünlüğü, insan hakları ve adalet mücadelesinde başarılar diliyorum. İnanıyorum ki yeni başkanımız ve yönetimimizle savunma daha da güçlenecek. Genç meslektaşlarımızın sorunları bir bir çözülecek” dedi.