CHP Sakarya İl kadın Kolları Başkanı Azize Çeroğlu, Emine Bulut cinayetiyle ilgili yaptığı açıklamada, cinayetinin tüm kadınlara yönelik olduğunu belirttti. Çeroğlu, bugün 16.00’de basın açıklaması yapacaklarını kaydetti.

Çeroğlu açıklamasında şöyle dedi:
"Kırıkkale’de çocuğunun gözleri önünde gerçekleşen bu cinayet tüm kadınlara yapılmıştı. Bir Anne 'ölmek istemiyorum' diye yürekleri dağlarken bir evlat da “anne ölme”diye feryat ederek insanın içini deliyor. Bu acıklı dram karşısında isyan etmenin yeterli  olmadığını,sözün bittiği yere geldiğimizi yaşayarak yeniden gördük. Yeter artık ! İlgili kurumları bir kez daha gereğini yerine  getirmeye davet etmek üzere 24 Ağustos Cumartesi günü saat 16.00 da il binamız önünde basın açıklaması yapmaya davet ediyoruz.”

ÇARK CADDESİ'NDE İKİ EYLEM...

CHP'nin bugünkü eylemini yarın Ender Düşünce Platformu,27 Ağustos Salı Günü de Kadın Meclislerinin eylemi izleyecek.
Merkezi Sakarya'da bulunan Ender Düşünce Platformu yarın saat 18.30'da Çark Caddesi'nde "İnsan Hakları Yürüyüşü ve Emine Bulut'u Anma Programı" düzenleyecek.

Kadın Meclislerinin, "Ölmek İstemiyoruz, Emine Bulut İçin Buluşuyoruz, Kadın Cinayetlerini Durcudaracağı" sloganıyla düzenlediği etkinlik ise 27 Ağustos Salı Günü saat 17.30'da Çark Caddesi'ndeki Migros'un önünde gerçekleştirilecek.