15 yıl önce yayın hayatına atılan Sakarya Halk Gazetesi bir süre önce Oksijen Medya tarafından satın alınmıştı. Medyapol Medya Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi adına İslam Keleş'in imtiyaz sahipliğinde Sezai Matur Genel Yayın Müdürlüğü'ndeki gazetenin adı Söz Sakarya olarak değiştiriliyor. Gazete 15'inci kuruluş yılını kutlarken yarından itibaren Söz Sakarya adıyla bayilerde satışa sunulacak.

KATKI SUNANLARA TEŞEKKÜR

Söz Sakarya İmtiyaz Sahibi İslam Keleş “ Sakarya basınında köklü bir geçmişe sahip olan Sakarya Halk Gazetesi'ne bugüne kadar hizmet veren, katkı sunan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yeni döneme yeni bir isimle, yeni bir heyecanla başlama kararı aldık. Sakarya'ya Söz Sakarya ile katkılar sunmayı hedefliyoruz” dedi.

GENÇ VE DİNAMİK BİR EKİP

Söz Sakarya Gazetesi'nin Genel Yayın Müdürlüğü'nü üstlenen Sezai Matur “ 2 yıl aradan sonra günlük bir gazetenin başında olmak benim için de heyecan verici. Söz Sakarya, Sakarya halkının, bu şehrin sesi olacak. Genç ve dinamik bir ekiple Sakarya'ya güzel bir gazete sunmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.