Ortaçgil'in Radio Pub'taki konseri saat 22.00'de başlayacak.
18 yaş sınırının bulunduğu konserin giriş ücreti 60 lira olduğu ve biletlerin biletix.com ile kapıdan alınabileceği belirtildi.

BÜLENT ORTAÇGİL...

Türk gitarist, şarkıcı ve besteci. 1974 tarihli Benimle Oynar Mısın? ile müzik hayatına atılan sanatçının bu albümü o dönem ses getirmese de yıllar içinde kült statüsüne erişti.

1980'lerin sonuna dek müzik piyasasından çekilen Ortaçgil, 1980'lerin ortasında Fikret Kızılok ile beraber çalışarak yıllar içide yaptığı besteleri tekrar piyasaya sürdü. 1980'lerin sonundan itibaren kariyerine tek başına devam eden Ortaçgil, albümlerinde ve sahne çalışmalarında Erkan Oğur, Gürol Ağırbaş, Akın Eldes, Cem Aksel ve Baki Duyarlar gibi önemli müzisyenlerle çalıştı ve kariyeri boyunca 7 solo albüm yayınlandı.

Öte yandan Zuhal Olcay, Birsen Tezer, Teoman ve Leman Sam gibi vokalistlerle de düetler yaptı. 2000 yılında kendisi için birçok ünlü müzisyenın katılımı ile Ortaçgil İçin Söylenmiş Ortaçgil Şarkıları adlı bir saygı albümü yayınlandı.

Şarkılarında bireyin kendisi ve etrafı ile içsel çatışmalarını anlatması, şarkı sözleri ve bestelerini her zaman kendi yapması ve müziğindeki folk, caz ve rock etkileşimleri ile Türk popüler müziğinde kendine has bir yer buldu.