"Yalancı Romantik" dizisinde birlikte rol alan Hakan Yılmaz ile Ebru Cündübeyoğlu'nu yıllar sonra bir araya getiren  "Ölü'n Bizi Ayırana Dek" adlı tiyatro oyunu, 22 Ekim Salı Günü Sakarya Üniversitesi Kongre Merkezi'nde saat 20.00'de sahnelenecek.

Konsepti Pucca'ya, senaryosu "Bir Kadın Bir Erkek" dizisinin senaristleri Alper Atalan, Murat Dişli ve Zeki Enes Akkan'a ait oyun, boşanmaya karar vermiş bir çiftin başına gelenleri konu alıyor.

Cansu ve Serdar, boşanmadan bir gece önce kendileri için düzenlenen partiye katılıyor. Sabah aynı yatakta uyanan çift, salondaki kanepede de bir ceset buluyor ve işler karışıyor.

Oyunun biletleri biletix.com'un yanı sıra oyunu Sakarya'ya getiren Anıl Medya'ın ofisi ve Picasso Cafe'den temin edilebilecek.

İLK, ORTA VE LİSEYİ ADAPAZARI'NDA OKUDU

Sakaryalı Diş hekimi Ertuğrul Cündübeyoğlu ve 1970 Türkiye Güzelleri'nden Hülya Cündübeyoğlu'nun tek çocuğu olan Ebru Cündübeyoğlu ilk öğrenimini Sabiha Hanım İlkokulu'nda tamamladı. Adapazarı Merkez Ortaokulu'nu ve Atatürk Lisesi'ni bitiren Cündübeyoğlu, Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun oldu.

1993 yılında kendisi de annesi gibi Türkiye 4. Güzeli seçilmiş ve aynı yıl televizyon kariyeri başlamıştır. İlki ''Bir Başka Gece'' programı olmak üzere pek çok prestijli eğlence programının sunuculuğunu üstlenmiş , yapımında çalışmıştır. Hafta içi her gün, canlı yayınla seyirci karşısına çıktığı aktüel-eğlence programı ''Sabah Şekerleri'' ; 20'li yaşlarında büyük bir seyirci kitlesi tarafından tanınmasını sağlamıştır.

Osman Sınav'dan,''Deli Yürek'' adlı dizide ''Ayşegül'' karakterini canlandırması için, aldığı teklif Cündübeyoğlu'na oyuncu titrini de beraberinde getirmiştir. Aynı yıl oyunculuğunu sahneye de taşımış, tiyatro dünyasına adım atmıştır. 1999'dan günümüze gerek kamera karşısında gerek tiyatro sahnesinde her biri birbirinden farklı pek çok sevilen karaktere can vermiştir. ''Koçum Benim''in Deniz öğretmeni, ''Omuz Omuza''nın Sevilay'ı, ''Yalancı Romantik''in İpek'i, ''Avrupa Avrupa''nın Gülbahar'ı ''Evli ve Öfkeli''nin Seray'ı ''Çalıkuşu''nun Feride'si , ''Kibarlık Budalası''nın Nicole'ü gibi pek çok rolle seyircisinin hafızasında yer almıştır.

2005'te Çınar Yayınevinden çıkan "Aşılı Kolum'' adlı şiir kitabı vardır.

2013'te en sevdiği Türk Sanat Müziği parçalarını yorumladığı Sevdiğim Şarkılar  albümünü çıkarmıştır. Meslek hayatının 20. yılına özel, bu çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini söyleyen sanatçının, yorumladığı coverlarla müzik çalışmaları devam etmektedir. (Kaynak:Wikizeroo.org)