Cinemaximum Serdivan AVM, Cinens Cadde 54 ve Agora sinemalarında bu hafta 3 yeni film gösterime giriyor. ‘Gizli Gerçek’, ‘Sadece Bir Gece’ ve ‘Mutlu Canavar Ailesi2’ haftanın filmleri...

Gizli Gerçek

Yönetmen Aneesh Chaganty
Senarist Aneesh Chaganty, Sev Ohanian
Oyuncular: Sarah Paulson, Kiera Allen, Pat Healy
Orijinal Adı: Run
Tür: Korku, Gerilim
Süre: 1 s 29dk

  • Cinemaximum Serdivan AVM

Gizli Gerçek, annesi tarafından herkesten ve her şeyden uzak bir şekilde yetiştirilen genç bir kızın hikayesini konu ediyor. Tüm yaşamını dört duvar arasında geçiren genç kız, eğitimini de evde annesinden alır. Hayattaki tek varlığı annesi olan genç kızın yaşamı, annesinin korkunç bir sır sakladığını keşfetmesi ile bambaşka bir hal alır. Annesinin sakladığı sırrı öğrenmeye çalışan genç kız, korkunç gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Sadece Bir Gece

Yönetmen Sinan Biçici
Senarist: Sinan Biçici
Oyuncular: Tuba Ünsal, Cemal Hünal, Gürgen Öz
Tür: Dram
Süre: 1s 48dk

  • Cinemaximum Serdivan AVM /Agora / Cinens Cadde 54

Sadece Bir Gece, zor bir kararla karşı karşıya olan evli bir çiftin hayatına odaklanıyor. Modern, beyaz yakalı çalışan ve şehirli olan Tamer ve Begüm, evli bir çiftir. Arkadaşlarıyla bir gece dışarı çıkan Tamer, barda bir kadınla tanışır ve onunla birlikte olur. Tamer, o geceden sonra kadını bir daha aramaz. Bu süreçte kocasının davranışlarından kuşkulanan Begüm, Tamer'i sıkıştırır. Yaptığını itiraf etmek zorunda kalan Tamer, alkolün etkisiyle şeytana uyduğunu söyleyerek Begüm'den af diler. Olayı kabullenemeyen Begüm, Tamer'i evden kovar. Uzun süre ne yapacağına karar veremeyen Begüm, Tamer'i affetmek için bir şart öne sürer. Aynı şeyi Begüm de yapacaktır, yine sadece bir gece.

Mutlu Canavar Ailesi 2

Yönetmen Holger Tappe
Senarist: David Safier, Abraham Katz
Oyuncular: Emily Watson, Nick Frost, Jessica Brown Findlay
Orijinal adı: Happy Family 2
Tür: Animasyon, Aile, Fantastik
Süre: 1s 33dk

  • Cinemaximum Serdivan AVM / Cinens Cadde 54

Mutlu Canavar Ailesi 2, gündelik yaşamlarından krutulmalarını sağlayan yeni bir maceraya atılan mutlu canavar ailesinin hikayesini konu ediyor. Wishbone ailesi sıradan ailelerden oldukça farklıdır çünkü onlar, süper güçleri olan canavarlara dönüşebilir. Bir gün Canavar Avcısı Mila Starr'ın Baba Yaga ve Renfield'ı yakalaması üzerine Wishbone Ailesi, onları kurtarmak için bir kez daha canavara dönüşür.