Sihirbazlar Akademisi

Yönetmen Jorgen Klubien
Senarist Jorgen Klubien
Oyuncular: Laura Stahl
Orijinal adı The Academy of Magic
Tür: Animasyon, Macera
Süre: 1s 25dk 

       
 

Sihirbazlar Akademisi, arkadaşları ile birlikte zorlu bir mücadeleye girişen, özel yeteneklere sahip bir çocuğun hikayesini konu ediyor. Kimsesiz bir çocuk olan Auro, özel yeteneklere sahiptir. Bir gün gizemli bir yaratık Aura'yı özel güçleri olan çocuklara yönelik olan sihir akademisine götürür. Auro, burada kendisi gibi özel yeteneklere sahip olan arkadaşları ile macera dolu zaman geçirir. Ancak bir gün okul ile ilgili karanlık bir sırrı keşfeder. Öğrendiklerinden sonra kendisini zorlu bir mücadelenin içinde bulan Aura, kendisini ve arkadaşlarını koruyabilecek midir?

-Cinemaximum Serdivan AVM / Agora / Cinens Cadde54

Kehanet Ayasofya

Yönetmen Fatih Hasanoğlu
Senarist Mustafa Fırat
Oyuncular: Fatih Hasanoğlu, Halil Kumova, Mustafa Ak
Tür: Korku, Gerilim
Süre: 1s 31dk

       
 

Kehanet Ayasofya, paranormal olayları araştıran iki gencin yaşadıklarını konu ediyor. Fatih ve Muhammed, paranormal olayları inceleyen iki gençtir. Bir gece Fatih ve Muhammed aynı zamanda evlerinin önünde kim tarafından gönderildiği bilinmeyen gizemli bir kutu bulur. İpuçlarını araştırmaya başlayan ikilinin yolu, eski bir sahaf ile kesişir. Sahaftaki kitaba göre iki genç, dünyadaki kötülüğü durdurmak için seçilen iki kişidir. Onların görevleri ise üç büyük dinde de geçen "Ahit Sandığı"nı bulmaktır. Ancak sandığın peşinde olan sadece onlar değildir. Dünyada kötülüğü temsil eden kişiler de sandığın peşindedir.

-Cinemaximum Serdivan AVM / Agora

Tanah

Yönetmen Mert Can Kesim
Senarist Mert Can Kesim, Sezer Doğurğa
Oyuncular: Ömersan Yemişçioğlu, Asi Güner, Almina Kahraman
Tür: Korku

       
 

Tanah, yaşadığı ayrılık sonrası büyük bir yıkıma uğrayan genç bir kadının hayatına odaklanıyor. Ayrılık sonrası kendisini toparlayamayan Ebru, yaşadığı şehirden ayrılmaya karar verir. Üniversiteden arkadaşı Leyla'nın vasıtasıyla küçük bir sahil kasabasına yerleşen Ebru, burada kendisini beklenmedik olayların içinde bulur.

-Cinemaximum Serdivan AVM / Agora / Cinens Cadde54

Çıkış Yok

Yönetmen Sophia Banks
Senarist Jinder Ho, John Collee
Oyuncular: Michelle Monaghan, Jason Clarke, Jai Courtney
Orijinal adı Black Site
Tür: Gerilim, Aksiyon
Süre: 1s 32dk 

       
 

CIA operasyon görevlisi olan Abby Trent, “Tesis” adında sadece yüksek öneme sahip tutuklular için inşa edilen hapishanenin tesis yöneticisi yardımcısıdır. Abby, Langley’deki CIA genel merkezindeki yeni bir göreve başlamadan birkaç gün önce tesise, Hatchet kod adlı bir terör örgütünün lideri olan bir suçlu getirilir. Hatchet’in tesise getirilmesi Abby için daha önemlidir çünkü Abby, kocasını öldüren kişinin Hatchet olduğunu düşünür. Sorgulanmadan önce hücresinden kaçmayı başaran Hatchet, Özel Hareket Askerlerinin çoğunu öldürür. Citadel Başkanının da ölmesi üzerine onun yerine geçen Abby, çok geçmeden tesisin dış dünya ile bağlantısının kesildiğini fark eder. Bu durum üzerine hapishaneyi kapatan Abby, Hatchet ile birlikte hapishanede kapana kısılır.

-Agora / Cinens Cadde54