Sil Baştan Kaynanam

Vizyon tarihi: 9 Aralık 2022

Süre: 1s 58dk
Tür: Romantik
Yönetmen Raşit Çelikezer
Senarist Barış Başar
Oyuncular: Alper Saldıran, Algı Eke, Zeynep Eronat
Sinema: Serdivan AVM
Özet
Sil Baştan Kaynanam, evin yeni gelininin hafızasını kaybetmesiyle, dinamikleri tamamen değişen bir ailenin hikayesini konu ediyor. İyi huylu bir gelin olan Ceylan, hafızasını kaybetmesiyle tuhaf davranışlar sergilemeye başlar. Ceylan, kayınvalidesinin kötü davranışlarından kurtulmaya çalışırken, kocası Ünal da annesi ve karısının arasını bulmaya çalışır. Ancak bu sırada Ünal kendisini ikisi tarafından ezilirken bulur.

Her Şey Dahil

Vizyon tarihi: 9 Aralık 2022

Süre: 1s 41dk
Tür: Komedi
Yönetmen Hakan Eser
Senarist Şeyda Delibaşı, Hakan Eser
Oyuncular: Gonca Vuslateri, Gürgen Öz, Hakan Bilgin
Sinema: Serdivan AVM / Agora

Özet

Taladro 15 Ekim'de Luft'ta sahne alacak Taladro 15 Ekim'de Luft'ta sahne alacak
Faruk, Ayhan ve Kasım, Danimarka’daki kriyo bankasında farklı donörlerden dünyaya gelmiş üç kardeştir. Birlikte yaşayan üç kardeş, dedelerinden kalan miras sayesinde bakir bir Ege koyunun tapusuna almaya çok yaklaşmışlardır. Kalan son iki taksidi ödemeye çalışan Faruk, Ayhan ve Kasım, sonrasında koyda bir tatil köyü açmayı planlar. Kardeşler tatil köyünü açmak için çabalarlarken Faruk, açılışa tesadüfen tanıştığı yazar Fulden’i de çağırır. Müşteriler, kendilerine vaat edilen organik ve doğal bir tatilin hayaliyle koya geldiklerinde beklenmedik bir manzara ile karşılaşırlar ve ortalık karışır.

Nasreddin Hoca: Zaman Yolcusu

Vizyon tarihi: 9 Aralık 2022

Süre: 1s 16dk
Tür: Animasyon
Yönetmen Nurullah Yenihan
Senarist Ayşe Banu Başarıcı
Oyuncular: Ekinsu Karaata, Fatih Özkul, Ender Yiğit
Sinema: Serdivan AVM / Agora
Özet
Nasreddin Hoca: Zaman Yolcusu, hayatlarını eski haline getirmek için geçmişe gitmek zorunda kalan Nasreddin Hoca ve çocukların maceralarını konu ediyor. İki hazine avcısı, gizlice ağaç eve girer. Ancak bu sırada onlar yanlışlıkla geçmişe gider. Bu durum üzerine Nasreddin Hoca ve çocuklar, onları geri getirmek için peşlerinden geçmişe giderler. Hazine avcılarının orada hapse girmesi üzerine her şeyin yoluna girdiğini düşünen Nasreddin Hoca ve çocuklar, geri dönerler. Ancak geri döndüklerinde dünyanın tamamen değiştiğini görürler. Nasreddin Hoca ve çocuklar, hayatlarını eski haline getirmek için yeniden geçmişe gitmek zorunda kalır.

Avatar: Suyun Yolu

Vizyon tarihi: 16 Aralık 2022

Süre: 3s 12dk
Tür: Bilimkurgu, Macera
Yönetmen James Cameron
Senarist James Cameron, Rick Jaffa
Oyuncular: Zoe Saldana, Sam Worthington, Kate Winslet
Orijinal adı Avatar: The Way of Water
Sinema: Cadde 54

Özet
Avatar serisinin 2009 yılında küresel bir fenomen haline gelen devam halkası; bu defa James Cameron'un yaratmış olduğu öykü evreninin hem kökenlerine iniyor hem de sınırlarını genişletmeyi hedefliyor. Avatar'da yaşanan olaylardan birkaç yıl sonra Jake ve Neytiri Pandora'da kendi ailelerini kurmuştur. Ancak onlar evlerini terk etmek zorunda kalır. Bu yüzden Jake ve Neytiri, suyun yüzeri ve altı dahil olmak üzere Pandora'nın dışındaki yerleri keşfetmeye başlar.

Bugün vizyona giren, ancak Sakarya’da gösterilmeyen filmlerden bazıları şunlar: Kurak Günler, İfrit-i Cin, Şeytanın Laneti, Elif Ana, Corsage, Ajan Kedi, Garip Bülbül Neşet Ertaş