Sakarya’da programı dün açıklanan iki sinemada 4 yeni film vizyona giriyor. Korku türündeki ‘Ma-Şer’ ve’Korkuevi’ ile fantastik türde ‘Masal Şatosu ve Gizemli Misafir” ve komedi ‘Laal Singh Chaddha’ haftanın yeni filmleri...

Masal Şatosu: Gizemli Misafir

Yönetmen Burak Kuka
Oyuncular: Ecrin Su Çoban, Berat Efe Parlar, Gülse Göçer
Tür Aile, Fantastik
Süre 1s 42dk
Gösterime girdiği sinemalar: Serdivan AVM / Agora

Çocuk filmi
Masal Şatosu: Gizemli Misafir, masal diyarının neşesini kazanmasını sağlamak için türlü maceralara atılan Neşe ve arkadaşlarının hikayesini konu ediyor. Neşe ve arkadaşları, büyük bir partinin hazırlığındadır. Onlar evi ışıl ışıl süslerken, davetsiz bir misafir kapılarını çalar. Ancak gelen çocuğu kimse tanımamaktadır. O, bir hata sonucu hafızası silinen, masal diyarından gelen bir prenstir. Masal diyarının neşesi olan prensin dünyada kaldığı her an masal diyarında mutsuzluğu hüküm sürmesine neden olur. Neşe ve arkadaşları, prensi ait olduğu yere göndermek ve masal diyarının neşesini kazanmasını sağlamak için bilmedikleri bir ortamda türlü maceralara atılır.

Laal Singh Chaddha

Yönetmen Advait Chandan
Senarist Eric Roth, Atul Kulkarni
Oyuncular: Aamir Khan, Kareena Kapoor, Naga Chaitanya Akkineni
Tür Dramatik komedi
Süre 2s 39dk
Gösterime girdiği sinemalar: Serdivan AVM / Agora

Laal Singh Chadha, sıradan bir adamın sıra dışı hayat hikayesini konu ediyor. Laal, beraber yaşadığı bekar annesi ile arasında çok özel bir bağ bulunan bir adamdır. Çocukluğundan itibaren hayatının birçok evresinde türlü zorluklarla mücadele eden ve onların üstesinden gelmeyi başaran Laal, sevgisi ve masumiyeti ile hayat yolunda karşısına çıkan insanların kalbini kazanır. Laal, insanlara en olasılık dışı görünrn bir insanın bile çok özel bir hikayesini olabileceğini anlatıyor.

Korku Evi

Yönetmen Matthew Whedon, Andrew Mecham
Senarist Andrew Mecham, Matthew Whedon
Oyuncular: Addy Miller, Elizabeth Birkner, Jan Broberg
Orijinal adı Behind You
Tür Korku
Süre 1s26dk
Gösterime girdiği sinemalar: Agora

Korku Evi, geçmişte ailesini rahatsız eden kötülüklerin serbest kalmasına neden olan iki kız kardeşin hikayesini konu ediyor. İki genç kız kardeş, uzakta yaşayan teyzelerinin yanında yaşamaya gönderilir. Kardeşler eve geldiklerinde beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalır. Evde bulunan tüm aynaların üzeri kapatılmıştır. Yeni yaşamlarına alışmaya çalışan kardeşlerden küçük olan, kapısı kilitli tutulan bodrumda ne olduğunu merak etmeye başlar. Bir gün merakına yenik düşen kız, kapıyı açıp bodrumu dolaşmaya başlar. Burada da üzeri örtülmüş bir ayna vardır. Aynanın örtüsünü açan genç kız, farkında olmadan yıllar önce annesi ve teyzesini rahatsız eden kötülüklerin serbest kalmasına neden olur.

Ma-Şer

Yönetmen Uğur Kaplan
Senarist Ece Boran, Deniz Özkan Yavaşoğulları
Oyuncular: Hazal Özbal, Ezgi İrem Mutlu, Doğukan Oltulu
Tür Korku
Süre 1s 30dk
Gösterime girdiği sinemalar: Agora

Ma-Şer, tez çalışmasını büyü üzerine yapan genç bir kadının yaşadıklarını konu ediyor. Üniversite öğrencisi olan Hande, tez çalışmasını sosyal antropolojinin tartışma konularından biri olan, "büyü" meselesi üzerine yapmaya karar verir. Ancak genç kadın tezini, çalışmasını uygulamaya koyarak farklılaştırmak ister. Bunun için de sahaftan çaldığı antika bir büyü kitabını kullanan Hande, kendisine büyü yapmaları için üç arkadaşı ile anlaşır. Ancak bu sırada işler pek de onun düşündüğü gibi gitmez.