Sakarya sinemalarında bu hafta ‘Kim Demiş Kötüyüz Diye?’, ‘Aynasız Haluk’,’Zebun’, ‘Tam Kafadan Karavana’ ve ‘Yetenekli Bay Cage’ adlı filmler gösterime girdi

Kim Demiş Kötüyüz Diye?

Yönetmen Pierre Perifel
Senarist Etan Cohen, Aaron Blabey
Oyuncular: Sam Rockwell, Marc Maron, Awkwafina
Orijinal adı: The Bad Guys
Tür: Animasyon, Komedi, Macera, Aile
Süre: 1s 40dk

  • Cinemaximum Serdivan AVM / Agora / Cinens Serdivan Cadde 54

Kim Demiş Kötüyüz Diye?, efsanevi soygunlara imza atan beş kötü adama odaklanıyor. Bu zamana kadar birçok soyguna imza atan Bay Wolf, Bay Snake, Bay Piranha, Bay Shark ve Bayan Tarantula, şimdi hayatlarının en zorlu işini yapmaya kalkışır. Büyük bir soygun için plan yapan ekip, bu sırada başlarına gelenlere rağmen planlarını uygulayabilecek midir?

Tam Kafadan Karavana

Yönetmen Oğuz Öztürk, Celal Öztürk
Senarist: Oğuz Öztürk, Celal Öztürk
Oyuncular:Ali Biçim, Mesut Can Tomay, Efekan Can
Tür: Komedi
Süre: 1s 51dk

  • Cinens Cadde 54 / Agora / Cinemaximum Serdivan AVM /

Mali sorunlarla başı dertte olan Şenol Başkan, kentsel dönüşüm nedeniyle espor kulübünü ve internet kafesini kaybeder. Yaşananları oyuncularına çaktırmak istemeyen Şenol Başkan, geçen yılki büyük turnuvayı kazanan Zula'nın mobil versiyonunun çıkmasından yola çıkarak bir karavan alır ve takımına "mobil oyun konseptine" geçtiklerini söyler. Mahallelerinde bulunan top sahasına çektiği karavanı kulübün yeni merkezi olarak açıklayan Şenol Başkan, takımını da antremanları burada yaptırmaya zorlar. Turnuvaya hazırlanması için kamp yapması gereken takım, karavanda gereken ortamı sağlayamayınca dağılma aşamasına gelir. Şenol Başkan, takımını dağılmaktan kurtarmak için vakit kaybetmeden harekete geçmek zorundadır.

Zebun

Yönetmen Mesut Erbaş, Hakan Yusufoğulları
Senarist Hakan Yusufoğulları, Mesut Erbaş
Oyuncular: Hakan Akgün, Sema Şimşek, Almina Kahraman
Tür: Korku
Süre: 1s 32dk

  • Cinemaximum Serdivan AVM / Cinens Cadde 54

Zebun, gördüğü halüsinasyonlarla hayatı kararan genç bir adamın hikayesini konu ediyor. Kenan, başarılı bir iş insanıdır. Eşi Esma ve küçük kızı ile mutlu bir yaşam süren Kenan, gittiği bir iş gezisinden döndüğünde bir takım tuhaflıklara şahit olur. Olanlara anlam veremeyen Kenan, yaşadıklarını iş yoğunluğuna bağlar. Ancak halüsinasyon görmeye başladığında ve artık hayatını kontrol edemez hale geldiğinde durumu yakın arkadaşı olan Burak'a anlatır. Burak'ın da tavsiyesi ile önce psikoloğa ardından da bir hocaya giden Kenan'ın hayatında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Kenan, içinde bulunduğu bu kabustan kurtulmak için gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır.

Aynasız Haluk

Yönetmen Bülent İşbilen
Senarist Makbule Kosif, Gülsev Karagöz
Oyuncular: Tolgahan Sayışman, Erdal Özyağcılar, Algı Eke
Tür: Komedi
Süre: 1s 40dk

  • Cinemaximum Serdivan AVM / Agora / Cinens Serdivan Cadde 54

Komiser Haluk, karısı oğlunu da alıp kendisini terk ettikten sonra hayatla tüm bağını koparıp kendisini mesleğine adar. Takıntılı bir şekilde suçluları yakalamaya çalışan Haluk, bu süreçte kuralları hiçe sayar. Bu durumdan dolayı Kemal, emniyette Aynasız olarak bilinir. Onun bu lakabı almasının bir nedeni de kendisini geri plana atıp, bakımsız, kilo almış bir hale gelmesidir.Etrafındakiler onu uyarsa da söylenenlere kulak asmayan Haluk'un hayatı, uzun zamandır peşinde olduğu suç çetesini çökertmek için bir fırsat yakalamasıyla bambaşka bir hal alır. Haluk'un çeteyi çökertebilmesi için ülkenin en ünlü yıldızlarından birine dönüşmesi gerekir. Ancak bunu yapmak pek de kolay olmayacaktır.

Yetenekli Bay Cage

Yönetmen Tom Gormican
Senarist Tom Gormican, Kevin Etten
Oyuncular: Nicolas Cage, Pedro Pascal, Tiffany Haddish
Orijinal adı: The Unbearable Weight Of Massive Talent
Tür: Aksiyon, Komedi
Süre: 1s 48dk

  • Agora

Mali yönden sıkıntılı bir süreçten geçen Nicolas Cage, ekonomik durumunu düzeltmek için hayranı olan Meksikalı bir milyarderin doğum günün para karşılığında katılmayı kabul eder. Ancak Cage’in doğum günü partisine gideceği milyarderin aynı zamanda uyuşturucu baronu olduğundan ve Meksika başkan adayının kızını kaçırdığından haberi yoktur. CIA’in kendisi ile iletişime geçmesinin ardından Cage, kaçırılan kızı kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir.