HAZİNE AVCISININ MACERALARI

Yönetmen Enrique Gato

Senarist Manuel Burque, Josep Gatell
Oyuncular: Oscar Barberán, Luis Posada, Michelle Jenner
Orijinal adı Tadeo Jones 3: La tabla esmeralda
Tür Animasyon, Macera, Aile
Süre 1s 30dk
Gösterime girdiği sinemalar: Agora / Cadde 54 / Serdivan AVM

Çocuk filmi

Arkeolog olan Tad’in en büyük isteği, meslektaşlarının onu kabul etmesidir. Ancak sürekli kaza yapması buna engel olur. Bir gün yanlışlıkla nadir bulunan bir lahiti tahrip eden Tad, bir sihirin gerçekleşmesine neden olur ve bu arkadaşlarının hayatını tehlikeye sokar. Jeff ve Belzoni’nin mumyayı kurtarmasından sonra Tad ile Sara, Zümrüt Tablet’in lanetine son vermenin yolunu arar ve bunun için dünyanın uzak köşelerine seyahet etmek zorunda kalırlar.

SANRI

Yönetmen Onur Bilgin

Senarist Onur Bilgin, Avni Avcı
Oyuncular: Neşe Erkal, Halit Şahin, Nehir Kamalı
Tür: Gerilim
Süre: 2s 10dk
Gösterime girdiği sinemalar: Agora / Cadde 54

Sanrı, küçük bir kızın bakıcısı olarak iş bulduktan sonra kendisini beklenmedik olayların içinde bulan genç bir kadının yaşadıklarını konu ediyor. Maddi sıkıntılar yaşayan Yasemin, iş arayışındadır. İş bulma kurumuna başvuran Yasemin, bir gün kendisine göre bir iş olduğu haberini alır. Şehir dışında yaşayan bir aile, 9 yaşındaki kızları için bakıcı aramaktadır. İşe kabul edilen Yasemin, eve yerleştikten bir süre sonra bazı doğa üstü olaylara şahit olmaya başlar. Yaşananlara anlam vermeye çalışan Yasemin, geceleri gördüğü kabuslar nedeniyle zor zamanlar yaşamaya başlar.

DAVET
 
Yönetmen Jessica M. Thompson
Senarist Blair Butler, Blair Butler
Oyuncular: Nathalie Emmanuel, Thomas Doherty, Alana Boden
Orijinal adı The Invitation
Tür: Korku, gerilim
Süre: 1s 46 dk
Gösterime girdiği sinemalar: Agora
 
Davet, varlığını yeni öğrendiği akrabalarının davetine katıldıktan sonra kendisini bir hayatta kalma mücadelesi içinde bulan bir kadının hikayesini konu ediyor. Hiç akrabası olmadığını bilen Evie, annesinin ölümünden sonra DNA testi yaptırmaya karar verir. Bu sayede Evie, varlığından haberdar olmadığı bir kuzeninin olduğunu öğrenir. Bir anda yeni bir aileye sahip olan Evie, onlar tarafından İngiliz kırsalında gerçekleşecek bir düğüne davet edilir. Gösterişli düğüne katılan Evie, burada aristokrat ev sahibi ile yakınlaşır. Başlarda her şey yolunda gitse de, ailenin geçmişindeki sırlar ortaya çıktıkça bu yolculuk Evie için bir kabusa döner.

YALANCI ŞAHİT

Yönetmen Bilal Kalyoncu

Senarist Koray Yeltekin
Oyuncular: Algı Eke, İnan Ulaş Torun, Onur Sermik
Tür: Komedi
Gösterime girdiği sinemalar: Agora, Cadde 54 / Serdivan AVM

Yalancı Şahitlik yapan Ali Cengiz Dönmez, hayatının en zorlu davası ile karşı karşıyadır. Zor bir seçimle karşı karşıya olan Ali Cengiz Dönmez, ya hayatının aşkını ya da bir mafyayı seçmek zorundadır. Ali Cengiz Dönmez bu süreçte kendisini türlü maceraların içinde bulur.


 

CANAVAR

Yönetmen Baltasar Kormákur

Senarist Ryan Engle, Jaime Primak Sullivan
Oyuncular: Idris Elba, Sharlto Copley, Iyana Halley
Orijinal adı Beast
Tür: Gerilim, Aksiyon, Dram
Süre: 1s 33dk
Gösterime girdiği sinemalar: Agora / Serdivan AVM

Canavar, yaralarını sarmak için çıktıkları tatilde kendilerini bir ölüm kalım savaşı içinde bulan bir ailenin hikayesini konu ediyor. Dr. Nate Daniels, kısa bir süre önce karısını vefatıyla sarsılır. Yaşadığı acının üstesinden gelmeye çalışan Nate, kızları Meredith ve Norah ile birlikte karısıyla tanıştığı Güney Afrika'ya gider. Uzun süre önce planlanan bu gezide onlar, vahşi hayat biyoloğu olan eski aile dostları Martin Battles’ın yönettiği doğal hayat alanına giderler. Onların iyileşmek için çıktıkları bu yolculuk, kana susamış avcılardan kaçan bir aslanın peşlerine düşmesiyle kabusa dönüşür. Nate ve kızları, aslandan kurtulmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

Örümcek-Adam Eve Dönüş Yok

Vizyon tarihi: 17 Aralık 2021

Yeniden vizyona giriş tarihi: 2 Eylül 2022
Yönetmen Jon Watts
Senarist Chris McKenna, Steve Ditko
Oyuncular: Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch
Orijinal adı Spider-Man: No Way Home
Tür: Aksiyon, Macera, Fantastik
Süre: 2s 28dk
Gösterime girdiği sinemalar: Cadde 54

Örümcek-Adam Eve Dönüş Yok, kimliği açığa Örümcek-Adam'ın, sırrını geri vermesi için Doktor Strange'den yardım istemesiyle birlikte yaşananları konu ediyor. Örümcek-Adam'ın kimliği ifşa edilerek onun ve sevdiklerinin hayatı, halkın gözü önüne serilir. Kendisini büyük bir kaosun ortasında bulan Peter, aynı zamanda suç ortakları olarak lanse edilen MJ ve Ned'in hayatının da olumsuz etkilenmesine şahit olur. Arkadaşların üniversiteye girme şanslarının yok olmasına seyirci kalmak istemeyen Peter, sırrını geri vermesi için Doktor Strange'den yardım ister. Peter'ın yakarışından etkilenip ona yardım etmeyi kabul eden Strange, Unutma Büyüsü'nü yapmaya başlar. Ancak bu büyü, MJ, Ned, May ve Happy'nin de Örümcek-Adam'ın kim olduğunu unutmasına neden olacaktır. Arkadaşlarının kim olduğunu hatırlamasını, diğer kişilerin unutmasını isteyen Peter, Strange büyüyü yaparken parametreleri değiştirir. Ancak bu durum beklenmedik olaylara neden olur.