Evlen Benimle

Yönetmen: Kat Coiro
Senarist: John Rogers (II), Tami Sagher
Oyuncular: Jennifer Lopez, Owen Wilson, John Bradley (II)
Orijinal adı: Marry Me
Tür: Komedi, Romantik
Süre: 1 s 52dk

  • Agora AVM

Kat Valdez (Lopez) ile yeni popüler müziğin süpernovası Bastian (Maluma, ilk sinema filmi) birlikte en seksi ünlü çifti oluşturmaktadırlar. Kat ve Bastian’ın kaçınılmaz hit single’ı “Marry Me” listelerde yükselirken hayranlarından oluşan bir izleyici kitlesi önünde çeşitli platformlarda yayınlanacak olan bir törenle evlenmek üzeredirler. Boşanmış, lise matematik öğretmeni Charlie Gilbert (Owen Wilson) kızı Lou (Chloe Coleman, HBO’da Big Little Lies) ve en iyi arkadaşı (Sarah Silverman) tarafından konsere zorla götürülür. Kat, törene saniyeler kala Bastian’ın kendisini asistanıyla aldattığını öğrenince sahnede aşkı, gerçeği ve sadakati sorgulayarak bir sinir krizi geçirir ve hayatı yön değiştirir. Kırılgan dünyası yıkılırken kalabalıkta bir yüzle, bir yabancının gözleriyle karşılaşır. Bildiğiniz şey sizi üzmüşse belki de bilmediğiniz şey cevabıdır ve bu nedenle birden gelen bir çılgınlık anında Kat de Charlie’yle evlenmeyi seçer. Dürtüsel bir tepki olarak başlayan olay beklenmedik bir aşka dönüşür. Ama güçler, onları ayırmak için plan yaparken evrensel soru ortaya çıkar; Çok farklı dünyalardan olan iki kişi aralarındaki mesafeyi aşıp ikisinin birden ait olduğu bir yer inşa edebilirler mi?

Nil'de Ölüm

Yönetmen: Kenneth Branagh
Senarist: Michael Green, Agatha Christie
Oyuncular: Kenneth Branagh, Gal Gadot, Emma Mackey
Orijinal adı: Death on the Nile
Tür: Polisiye, Gerilim
Süre: 2 s 7dk

  • Agora AVM / Cinens Cadde 54

Kenneth Branagh'ın yönetmenliğini üstlendiği ve başrolünde yer aldığı Doğu Ekspresinde Cinayet'in devam filmi Nil'de Ölüm, Agatha Christie'nin 1937 yılında yayımlanan aynı isimli kitabından uyarlanırken sevilen dedektif Hercule Poirot'nun karşılaştığı yeni bir cinayet vakasını konu ediniyor.

Belçikalı dedektif Hercule Poirot’un göz alıcı nehir vapurunda geçen Mısır tatili, mükemmel görünen bir çiftin huzurlu balayı trajik bir şekilde yarıda kesilince korkunç bir katil arayışına dönüşür. Uçsuz bucaksız çöllerde ve görkemli Giza piramitlerinin destansı manzarasında geçen bu dizginlenmemiş tutku ve aciz kıskançlığın öyküsünde, kozmopolit bir kusursuz giyimli gezginler grubu ve izleyicileri son, şok edici akıbete kadar tahmin yürütmek zorunda bırakacak kadar şeytani karmaşıklıklar var.

Uncharted

Yönetmen: Ruben Fleischer
Senarist: Art Marcum, Matt Holloway
Oyuncular: Tom Holland, Mark Wahlberg, Sophia Taylor Ali
Tür: Macera, Aksiyon
Süre: 1s 55dk

  • Agora AVM / Cinemaximum Serdivan AVM / Cinens Cadde 54

Uncharted, genç ve korkusuz Nathan Drake ile kıvrak zekalı ortağı Victor Sullivan'ın çıktıkları ilk hazine avında yaşadığı maceraları konu ediyor. Hazine avcısı Nathan Drake, efsanevi Güney Amerika altın şehri El Dorado'nun yerini bulabileceğine inanmaktadır. Kıvrak zekalı ortağı Victor Sullivan ile yola koyulan Nathan'ın planı, hırslı bir rakip tarafından keşfedildiğinde, altın şehir arayışı bir yarışa dönüşür. Nathan, baş düşmanının açgözlü entrikalarını ve planlarını engellemek ve El Dorado'ya ondan önce ulaşmak için tüm becerilerini kullanmak zorundadır.

Malazgirt 1071

Yönetmen: Bilal Kalyoncu, Özgür Bakar
Senarist: Bilal Kalyoncu, Özgür Bakar
Oyuncular: Cengiz Coşkun, Vildan Atasever, Haluk Piyes
Tür: Tarihi
Süre: 2s 10dk

  • Cinemaximum Serdivan AVM / Cinens Cadde 54

Malazgirt 1071, Anadolu'nun kapılarının Türklere açılmasını sağlayan Malazgirt Savaşı'nın hikayesini konu ediyor. Sultan Alparslan'ın en büyük hayali, müsluman toplulukları Selçuklu bayrağı altında bir araya getirmektir. Bunun için de amcası Tuğrul Bey döneminde başlayan Anadolu’ya seferleri devam ettirir. Bu sırada Bizans'da yaşanan iç karışıklıklar da Türklerin Anadolu'da yol almasını hızlandırır. Romen Diyojen bunu durdurmak ister ve bu amaçla bir darbe girişiminde bulunur. Yönetimi ele geçirmeye çalışan Romen Diyojen'in planları düşündüğü gibi gitmez ve idam mahkumu haline gelir. Kraliçe Ludika’nın ani bir operasyonu ile tahta geçen Diyojen, Türkleri Anadolu'dan atmayı planlar. Malazgirt ovasında iki ordunun karşı karşıya gelmesinin ardından Türklerin bu topraklarda bin yıllık serüveni başlar.