Sakarya sinemalarında bu hafta ‘’Zalo’, ‘Lanetli Tapınak’, ‘Troll: Kuyruklu Macera’ ve ‘Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları’ adlı filmler gösterime girdi.

Fantastik Canavarlar: Dumbledore'un Sırları

Yönetmen David Yates
Senarist  J.K. Rowling, J.K. Rowling
Oyuncular:  Eddie Redmayne, Jude Law, Mads Mikkelsen
Orijinal adı: Fantastic Beasts: The Secrets Of Dumbledore
Tür:   Fantastik, MaceraSüre: 2s 22dk

  • Cinemaximum Serdivan AVM  / Cinens Cadde 54/Agora

Karanlık büyücü Gellert Grindelwald, büyücülük dünyasının kontrolünü ele geçirmek için harekete geçmiştir. Bunu öğrenen Profesör Albus Dumbledore, önce onu tek başına durdurmaya çalışır. Ancak bunu başaramayan Dumbledore, aralarında büyücüler, cadılar ve cesur bir Muggle fırıncıdan oluşan ekibin yönetimini Büyüzoolog Newt Scamander'a emanet eder. Tehlikeli bir görevi üstlenen ekip, bir yandan canavarlarla mücadele ederken bir yandan da gün geçtikçe sayıları artan Grindelwald’un müritleriyle savaşır. Giderek artan riskler karşısında Dumbledore daha ne kadar kenarda bekleyebilecektir?

Zalo

Yönetmen Necati Aslan
Senarist:Necati Aslan
Oyuncular: Sermiyan Midyat, Kıvanç Baran Arslan, Ersel Şibil
Tür: Komedi
Süre: 1s 43dk

  • Cinens Cadde 54 / Agora

Zalo, yaşanan bir olay nedeniyle yıllardır görüşmediği ikizi ile yeniden bir araya gelen Zalo Ağa'nın hikayesini konu ediyor. Zalo Ağa, zalimliği ile nam salan bir adamdır. Evlenmek isteyen Zalo Ağa, bunun için gereken başlık parasını biriktirmeye çalışır. Bu sırada Zalo Ağa'nın marabaları, bir posta arabasını soymaya çalışır. Ancak yapılan bir yanlışlık sonucu onlar posta arabası yerine Malatya Vali'sini soyarlar. Bu olay, Zalo Ağa'nın küçükken nehre attığı ve yıllardır görüşmediği ikizi ile yeniden yollarının kesişmesine neden olur.

Lanetli Tapınak

Yönetmen  Metin Kuru
Senarist  Metin Kuru
Oyuncular:    Behice Maurer, İlhami Adsal, Nihat Demirel
Tür:  Gerilim
Süre: 1s 21 D

Kendinden Kaçak, üzerlerine atılan bir suç nedeniyle Lanetli Tapınak, Mısır tanrısı ile iletişim kuran genç bir kadının yaşadıklarını konu ediyor. Lily, Mısın'ın en büyük tanrısı kabul edilen İsis ile iletişim kurmayı başarır. Bu sırada Lily, İsis’in muhafızları tarafından tapınağa götürülür. Hayaller gerçek arasındaki olaylar Lily'i korkutur ve geri dönmek ister. Ancak artık çok geçtir çünkü gerçekleşen tören sonucu İsis yeni bedeninde yaşamaya başlamıştır.

  • Cinemaximum Serdivan AVM

Troll: Kuyruklu Macera

Yönetmen Kevin Munroe, Kristian Kamp
Senarist  Kevin Munroe, Kristian Kamp
Oyuncular: Adam Nethercott, Angela Galuppo, Elana Dunkelman
Orijjinal adı:  Troll: The Tail of a Tail
Tür:    Animasyon
Süre: 1s 31dk

  • Cinemaximum Serdivan AVM / Cinens Serdivan Cadde 54

Çocuk filmi
Troll: Kuyruklu Macera, babasını ve krallığı kurtarmak için arkadaşlarıyla beraber tehlikeli bir maceraya atılan Trim'in hikayesini konu ediyor. Troll prensi Trim’in, babası Kral Grom’u kurtarmak için sadece 3 günü vardır. Babası kötü kalpli bir düşman tarafından yakalanmış ve kuyruğu çalınmıştır. Trim, arkadaşları Freya ve Yin-Yan ile beraber babasının kuyruğunu alıp hayatını kurtarmak, krallık halkının mutlu yaşamına devam etmesini sağlamak için tehlikeli bir yolculuğa çıkar.