Sakarya sinemalarında bu biri yerli iki film vizyona giriyor.  Serdivan AVM, Cadde 54 ve Agora AVM sinemelarında gösterime giren filmler “Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında” ve “Aşk Çağırırsan Gelir”... 

Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında

Yönetmen  Sam Raimi
Senarist Michael Waldron, Stan Lee
Oyuncular:  Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor
Orijinal adı: Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Tür:  Fantastik, Aksiyon, Macera
Süre: 2s 6dk

  • Cinemaximum Serdivan AVM / Agora / Cinens Serdivan Cadde 54

Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında, eski ve yeni mistik müttefiklerinin yardımıyla bilinmeyene yolculuk eden Doktor Strange'in macerlarını konu ediyor. Gizemli yeni bir düşmanla karşı karşıya olan Doktor Strange, bu süreçte Çoklu Evrenin akıllara durgunluk veren ve tehlikeli alternatif gerçekliklerini kat ediyor. "Doktor Strange"in devam halkası olan yapımda Sherlock dizisindeki kurgusal dedektif rolü ile ünlenmesinin ardından Wikileaks: Beşinci Kuvvet, Bilinmeze Doğru Star Trek ve The Imitation Game: Enigma gibi yapımlarda karşımıza çıkan Benedict Cumberbatch ünlü Doktor Strange'e bir kez daha hayat veriyor.

Aşk Çağırırsan Gelir

Yönetmen Emre Kavuk
Senarist: Emre Kavuk
Oyuncular:Keremcem Dürük, Melis Babadağ, Cem Zeynel Kılıç
Tür:   Romantik, Komedi
Süre: 1s 45dk

  • Cinens Cadde 54 / Agora / Cinemaximum Serdivan AVM 

Aşk Çağırırsan Gelir, beş farklı çiftin bir gün içinde yaşadığı olayları konu ediyor. Kader, artık aşık olmak isteyen karakterlere kayıtsız kalmaz ve onların aşkı yaşamalarını sağlayacak bir olaylar zincirini başlatır. Her bir karakterin eylemi, bir başkasının hayatını derinden etkilerken, karakterlerin yaşadığı olumsuzluklar da aslında iyi bir şeylere vesile olur.

SAKARYA'DA GÖSTERİME GİRMEYENLER

Bu havta vizyona giren, ancak Sakarya'da gösterime girmeyen filmler ise şunlar:

 "The Bağcılar"

Bayram Arslan, Su Polen, Erkan Can, Ertan Saban ve Selim Erdoğan'ın başrollerini paylaştığı "The Bağcılar" yerli aksiyon meraklılarının ilgisini çekmeye aday.

Osman Silahyürekli'nin yönetmenliğini üstlendiği film, yaşadıkları muhitte uyuşturucu satılmasına karşı savaş açan bir grup arkadaşın hikayesini anlatıyor.

 "Erzurumlu Mümessil"

Burak Bozdağ, Dila Danışman, Burcu Binici, Ayhan Taş ve Metin Yıldız'ın rol aldığı "Erzurumlu Mümessil" adlı yapımı Servet Aksoy yönetti.

Komedi türündeki film, sürekli olarak mahalle kahvehanesindeki sakinlere hikayelerini anlatan bir ilaç mümessilinin yaşadığı olaylar etrafında dönüyor.

"Bir Düş Gördüm"

Murat Çeri'nin yönetmenliğini üstlendiği "Bir Düş Gördüm" bir dram hikayesini beyaz perdeye taşıyacak.

Harun Reha Pakoğlu, Nevzat Yılmaz, Recep Çavdar, Ferda Işil ve Fatih Dokgöz gibi isimlerin rol aldığı film, trafik kazası geçiren bir çocuğun hayatına odaklanıyor.

 "Dirlik Düzenlik"

Dudu Yetik, Asiye Dinçsoy ve Betül Esener'in başrollerini paylaştığı "Dirlik Düzenlik", üç kadından oluşan bir ailenin hikayesini ele alıyor.