Cinemaximum Serdivan AVM, Agora ve Cinens Cadde 54 sinemalarında ‘Kayıp Şehir’, ‘Kocaayak ve Ailesi’ ve ‘Araf 5 Aile’ adlı filmler gösterime girdi

KAYIP ŞEHİR

Yönetmen Aaron Nee , Adam Nee
Senarist Oren Uziel , Dana Fox
Oyuncular: Sandra Bullock , Channing Tatum , Daniel Radcliffe
Orijinal adı: The Lost City
Tür: Komedi , Romantik , Aksiyon
Süre: 1s 52dk

  • Cinemaximum Serdivan AVM / Cinens Cadde 54

Kayıp Şehir, yazdığı romanda yarattığı kurgusal şehrin gerçekten var olduğunu keşfeden bir yazarın hikayesini konu ediyor. Loretta Sage, inzivaya çekilmiş zeki bir yazardır. Genç kadın hayatını, kendisini kahraman karakter “Dash”i canlandırmaya adayan kapak modeli Alan'ın yer aldığı, popüler aşk-macera romanlarında egzotik yerler hakkında yazarak geçirir. Alan ile birlikte yeni kitabının tanıtım turnesine çıkan Loretta, bu sırada eksantrik bir milyarder tarafından kaçırılır. Genç milyarder, Loretta'nın kendisini kitaplarda geçen antik şehrin hazinesine götürebileceğini düşünmektedir. Gerçek hayatta da bir kahraman olmak isteyen Alan, Loretta'yı kurtarmak için vakit kaybetmeden yola koyulur. Kendilerini bir anda zorlu bir maceranın içinde bulan Alan ve Loretta, antik hazineyi bulmak için birlikte çalışmak zorundadır.

Kocaayak ve Ailesi

Yönetmen Ben Stassen , Jérémie Degruson
Senarist: Bob Barlen , Cal Brunker
Oyuncular: Kylian Trouillard , Alexis Victor , Marie Chevalottürk
Orijinal adı: Big Foot Family
Tür: Animasyon , Komedi , Aile , Macera
Süre: 1s 29dk

  • Cinemaximum Serdivan AVM

Adam, babasının Koca Ayak olduğunu keşfetmesinin ardından ailesiyle birlikte mutlu bir yaşam sürer. Artık ünlü olan babası Koca Ayak, şöhretini çevreye zarar veren bir Alaska petrol şirketine karşı savaşmak için kullanmaya karar verir. Ancak bu sırada Koca Ayak iz bırakmadan ortadan kaybolur. Bunun üzerine Adam, annesi, bir rakun ve bir ayı ile birlikte babasını bulmak için yola koyulur.

Araf 5: Aile

Yönetmen Uğur Kaplan
Senarist Biray Dalkıran
Oyuncular: Can Suoruç , Tuğgül Küçükoğlu , İrem İpek
Tür: Korku
Süre: 1s 25dk

  • Cinemaximum Serdivan AVM /Agora AVM

Araf 5: Aile, kendisini öldüren eski erkek arkadaşının ailesine destek olmaya çalışırken kendisini korkunç bir kabusun içinde bulan genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Genç bir kadın olan Zeynep, eski erkek arkadaşı Kadir'in kendisini asarak öldürdüğünü öğrenince büyük bir yıkıma uğrar. Kadir'in ailesine taziye ziyaretinde bulunan Zeynep, Kadir'in annesinin ısrarı üzerine onlara destek olabilmek için birkaç gün yanlarında kalmaya karar verir. Ancak evde görünen hiçbir şey gerçeği yansıtmamaktadır. Bu süreçte Zeynep, eve musallat olan bir varlıktan Kadir'in ölümüyle ilgili bilgi edinir. Bir girdabın içine sürüklenen Zeynep, kendisini iki alem arasındaki yer olan Araf'ın ortasında bulur.