Sakarya sinemalarında bu hafta ‘Kirpi Sonic 2’, ‘Komplo’, ‘Düşler Fabrikası’, ‘kendinden Kaçak’ ve ‘Şeytanın Kitabı’ adlı filmler gösterime girdi.

Kirpi Sonic 2

Yönetmen Jeff Fowler
Senarist Patrick Casey , Josh Miller (LVIII)
Oyuncular: James Marsden , Jim Carrey , Tika Sumpter
Orijinal adı: Sonic The Hedgehog 2
Tür: Animasyon , Aile , Macera
Süre: 2s 2dk

  • Cinemaximum Serdivan AVM / Cinens Cadde 54/Agora

Kirpi Sonic filminin devam halkası olan yapımda, insan biçiminde bir kirpi olan Sonic'in atıldığı maceralar konu ediliyor. Green Hills’e yerleşen Sonic’in tek isteği, gerçek bir kahraman olması için gereken özelliklere sahip olduğunu kanıtlayabilmektir. Sonic’in sınavı, Dr. Robotnik’in ortağı Knuckes ile birlikte medeniyetleri yok edebilecek güce sahip bir zümrüdü aramak için geri dönmesiyle başlar. Zümrüdün yanlış ellere geçmesini engellemek için Sonic, yardımcısı Tails ile birlikte macera dolu bir yolculuğa çıkar.

Komplo

Yönetmen Tarik Saleh
Senarist J.P. Davis
Oyuncular: Chris Pine , Ben Foster , Gillian Jacobs
Orijinal adı: The Contractor
Tür: Aksiyon , Gerilim
Süre: 1s 44dk

Genç bir adam olan James Reed, istemese de Amerikan Deniz Birlikleri’nden ayrılmak zorunda kalır. Bu durumun ardından ailesine yardımcı olmak için, ona çok da uzak olmayan mesleğine geri döner. Yarı askeri bir organizasyona katılan James, gizemli bir tehdidi araştırmak için seçkin bir ekip ile Polonya’ya gider. Verilen görevi yerine getirmeye çalışan Reed, bir anda kendisini yalnız ve Doğu Avrupa’nın ortasında ele geçirilmiş halde bulur. Hayatta kalmak için savaşan Reed, kendisine ihanet edenlerin bunu yapmasındaki nedenleri ortaya çıkarmak için çabalar.

  • Cinemaximum Serdivan AVM / Agora

Düşler Fabrikası

Yönetmen Kim Hagen Jensen , Tonni Zinck
Senarist: Søren Grinderslev Hansen , Kim Hagen Jensen
Oyuncular: Emilie Koppel , Alberte Winding , Rasmus Botoft
Orijinal adı: Drømmebyggerne
Tür: Animasyon , Aile
Süre: 1s 21dk

  • Cinemaximum Serdivan AVM / Agora

Çocuk filmi
Düşler Fabrikası, rüyalar dünyasında heyecan dolu bir maceraya atılan küçük bir kızın hikayesini konu ediyor. 12 yaşında bir kız olan Minna’nın hayatı, babasının nişanlısı Helena ve kızı Jenny’nin evlerine taşınmasıyla altüst olur. Jenny’ye tahammül edemeyen Minna'nın en büyük isteği onun evden gitmesidir. Bir gece Minna, rüyaların kontrol edilebildiği bir dünya keşfeder. Bunun üzerine Minna, Jenny’yi değiştirebilmek için onun rüyalarını kontrol eder. Ancak Minna’nın insanların hayallerini kontrol etmenin korkunç sonuçları olduğundan haberi yoktur. Yaptıkları sonrasında Jenny’nin uyanmaması üzerine Minna, Jenny ve yeni ailesini kurtarmak için rüyalar dünyasına dalar.

Kendinden Kaçak

Yönetmen Levent Türkan
Senarist Cüneyt İnay
Oyuncular: Cüneyt İnay
Tür: Komedi

Kendinden Kaçak, üzerlerine atılan bir suç nedeniyle hapse giren üç arkadaşın hikayesini konu ediyor. Bilgisayar bağımlısı olan Atakan, Fatih ve Bilal, bu tutkuları nedeniyle hayatı kaçırır. Oyun oynarken dünya ile bağlarını koparan üç genç, yakınlarında meydana gelen bir hırsızlık olayının üzerlerine kalmasıyla kendilerini hapiste bulurlar. Kendilerine büyük bir komplo kurulduğunu düşünen Atakan, Fatih ve Bilal, hapishane müdürü Arif'in baskıları, hapishane ortamının ve mahkumların gerginliğine daha fazla dayanamaz ve kaçıp, kendilerine kurulan komployu ortaya çıkarmaya karar verir. Zor olsa da kaçmayı başaran üç arkadaş, bu sırada kendilerini beklenmedik durumların içinde bulur. Kafalarındaki soruların cevaplarını buldukça daha kötü bir hale geken Atakan, Fatih ve Bilal, hiçbir şeyin düşündükleri gibi olmadığını keşfeder.

  • Cinemaximum Serdivan AVM / Agora

Şeytanın Kitabı

Yönetmen Okan Ege Ergüven
Senarist Okan Ege Ergüven
Oyuncular: Engin Yüksel , Rüya Yürüten , Cemre Özgül
Tür: Korku
Süre: 1s 40dk

Şeytanın Kitabı, çıktıkları tatilde sıra dışı olaylara maruz kalan bir ailenin hikayesini konu ediyor. Taner ve Yeşim, on iki yıldır evli olan bir çiftir. On yaşındaki kızları Defne ile mutlu bir yaşam süren çift, her sene olduğu gibi bu yıl da yazlıklarına gitmek için gün sayar. Ancak bu seneki tatilleri, diğerlerine benzemeyecektir.

  • Cinemaximum Serdivan AVM