Sanatçı Gülay İnce'nin karışık tekniklerle hazırlanan resimlerinin yer aldığı “Dünsel İzdüşüm" sergisi, SATSO Hizmet Binası fuaye alanında açıldı.

57 yaşındaki adam, pasajda ölü bulundu! 57 yaşındaki adam, pasajda ölü bulundu!

Gülay İnce serginin açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Eserlerim arasında bu zamana kadar oluşturduğum birçok eser burada yer alıyor. 1998 yılında Rockefeller firması tarafından yapılan yarışmada derece elde eden eserlerim dahil birçok eserimi burada sunmaktan mutluluk duyuyorum. Bu eserlerimde Anadolu ve kadim medeniyetleri çağdaş bir yorumla işleyerek bir gerilim yarattım. Zamansal çelişki ve renkler ile desenler arasında çelişki oluşturdum. İzleyicide gerilim sağlayacak bir bakış açısı ile bakılmalı. Bana bu imkanı sağladığı için SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ öncülüğünde Meclis Başkanı Erdem Ercan ve SATSO Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum” dedi. 

Serginin açılışına SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, SATSO Meclis Başkanı Erdem Ercan, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, eski milletvekili Zihni Açba, Sakarya Güzel Sanatlar Derneği Başkanı Ünal Dabak, dernek üyeleri, SATSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, TOBB Sakarya İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zehra Dirim ve Kurul Üyeleri, SAÜ-SUBÜ Akademisyenleri ile sanatseverler katıldı.

Sergi 10 gün süreyle açık kalacak.